De Ambtenaren - Animatie Act

De Ambtenaren - Animatie Act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Ambtenaren - Animatie Act.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ja, je leest het goed! Hier introduceren we de Rijksgediplomeerde Ambtenaren van Angst! Deze twee heren, ondanks hun formele uitstraling en professionele houding, worden voortdurend geplaagd door angsten en zorgen. Ze zijn bang voor alles wat je je maar kunt voorstellen.

Bolhoed, diplomatenkoffer, zwart kostuum - de onmiskenbare kenmerken van een ambtenaar op weg naar het werk. En deze twee topambtenaren vormen geen uitzondering, ze belichamen dit beeld tot in de perfectie. Ze vervullen hun taken met een ongekende toewijding, met slechts één opvallend kenmerk... ze zijn bang.

Boeken of een optie plaatsen voor De Ambtenaren - Animatie Act?

Voor meer informatie over De Ambtenaren - Animatie Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Ambtenaren - Animatie Act

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24660 mensen

Specificaties van De Ambtenaren - Animatie Act

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Inclusief 150 km. vanaf Vlissingen (v.v.), hierna € 25,--
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Ambtenaren - Animatie Act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Ambtenaren - Animatie Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.