Andy van der Meijde

Andy van der Meijde boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Andy van der Meijde.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Andy van der Meijde heeft veel ervaring opgedaan in zijn turbulente carrière zowel op als naast het voetbalveld. Deze levenslessen wil hij met anderen delen om ze hiervoor te bewaken. Hij is daarom als spreker inzetbaar voor lezingen en presentaties bij bijvoorbeeld bedrijven of voetbalverenigingen. Met een lange voetbalcarrière achter zich met veel ups en downs kan hij de aanwezigen een inspirerend levensverhaal vertellen doorspekt met humor en anekdotes maar met een duidelijke boodschap. Dit verhaal kan in overleg worden afgestemd op bijvoorbeeld het thema van de bijeenkomst.

Andy van der Meijde is naast lezingen ook in te zetten voor Clinics 

Daarnaast is hij te boeken voor clinics bij voetbalclubs waar hij bijvoorbeeld talentvolle kinderen en jongeren (en ouders) met een droom als voetbalprof kan vertellen waar de uitdagingen en valkuilen liggen. In zijn voetbalcarrière zijn veel dingen goed gegaan maar heeft hij ook veel fouten gemaakt. Over deze ervaringen kan hij de aanwezigen veel leren. Na het theoretische deel kan hij een veldtraining verzorgen waar hij ook gebruik zal maken van zijn huidige opleiding als KNVB Jeugdtrainer. Deze clinic kan geheel worden afgestemd op uw wensen.

Radio- en tv-programma’s 

Als tafelheer of andere gastoptredens voor radio-, en tv-programma’s is hij beschikbaar om zijn mening te geven over (voetbalgerelateerde) onderwerpen op de no-nonsense manier zoals we van Andy van der Meijde gewend zijn.

Ook is Andy van der Meijde in te zetten voor commercials etc...

Ook staat hij open om te spelen in een tv-spot, het inspreken van een radio commercial, winkelopeningen of het aanwezig zijn bij een evenement.

Boeken of een optie plaatsen voor Andy van der Meijde?

Voor meer informatie over Andy van der Meijde kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Andy van der Meijde

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 41392 mensen

Specificaties van Andy van der Meijde

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Andy van der Meijde

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Andy van der Meijde kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.