Andy van der Meijde

Andy van der Meijde boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Andy van der Meijde.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De naam Andy van der Meijde kennen we uiteraard in eerste instantie uit de voetbalwereld. Hij debuteerde bij Ajax waarna hij zijn carrière voortzette bij onder andere Internazionale en Everton. Ook kwam hij uit voor het Nederlands Elftal. In november 2012 beschreef hij zijn carrière in de biografie “Geen Genade”. Het boek werd meer dan 100.000 keer verkocht en was hiermee een echte bestseller.

Realitysoap Andy & Melisa

Tegenwoordig kennen we Andy van der Meijde ook van de realitysoap Andy & Melisa. In de realitysoap is het veelzijdige leven van dit stel te zien. Een hoogtepunt in deze soap was het opnemen van de WK-hit “Wij zijn de kampioenen”.

Door het succes van de realitysoap en zijn liefde voor muziek is Andy vanaf vandaag te boeken voor zangoptredens. Andy heeft vanmiddag een nieuw zeer toepasselijke single ingezongen. Het is een vlot, stoer en commercieel nummer dat precies bij Andy past. 

Naast ex-profvoetballer en realityster zullen we Andy binnenkort dus ook gaan kennen als een zanger die elk feest tot een succes zal maken.

Boeken of een optie plaatsen voor Andy van der Meijde?

Voor meer informatie over Andy van der Meijde kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Andy van der Meijde

Deze act is bekeken door 10712 mensen

Specificaties van Andy van der Meijde

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten