Rob Stenders - Radio DJ

Rob Stenders - Radio DJ boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rob Stenders - Radio DJ.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Vanaf 1 januari 2016 maakt Rob weer een dagelijkse show op NPO Radio 2.

In Stenders Platenbonaza draait hij van maandag tot en met vrijdag twee uur lang liedjes die je al lang niet meer hebt gehoord op de radio. De playlist wordt gevuld met verzoekplaten van luisteraars. Naast zijn dagelijkse show presenteert Rob wekelijks op de vrijdagavond One Night Stenders van 23:00 t/m 02:00 op NPO Radio 2.

Ook is Rob oprichter van KX Radio. 

Een onderscheidend radiostation op internet dat geen gebruik maakt van formats. Rob is ook beschikbaar voor een perfecte 70’s & 80’s show in het land. Dit is een video show, waarbij hij dan de beste clips uit de 70’s & 80’s draait. 
 

Boeken of een optie plaatsen voor Rob Stenders - Radio DJ?

Voor meer informatie over Rob Stenders - Radio DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rob Stenders - Radio DJ

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25867 mensen

Specificaties van Rob Stenders - Radio DJ

  • Tijdsduur: 1 x 120 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Rob Stenders - Radio DJ

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rob Stenders - Radio DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.