Auke en Lorenzo

Auke en Lorenzo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Auke en Lorenzo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Al bij de allereerste ontmoeting draaide het bij Auke en Lorenzo om de muziek: Auke te Loo kocht zijn eerst gitaar in de muziekwinkel waar Lorenzo werkte. Een week later ontmoeten ze elkaar opnieuw bij een muzikale gelegenheid; tijdens een jamsessie in een bekend Haarlems muziekcafé. Lorenzo herkende Auke aan de nieuwe gitaar.Dit was het begin van een langdurige samenwerking.

Auke is op 21 januari 1993 geboren in Haarlem en zat vanuit de buggy al mee te drummen op de liedjes van zijn vader. Zijn vader leerde hem al op jonge leeftijd gitaarspelen.

Lorenzo is geboren op 3 mei 1989 en ook opgegroeid in de stad Haarlem. Met een Zuid-Amerikaanse vader en een Spaanse moeder is hij drietalig opgevoed. Lorenzo koos al snel voor een weg in de muziek mede door zijn muzikale vader.

De jongens hebben in verschillende bandjes gezeten en zijn daarna solo muziek gaan maken.

In 2014 besloten ze als duo verder te gaan vanuit hun gezamenlijke passie voor het creëren van catchy popsongs.

Boeken of een optie plaatsen voor Auke en Lorenzo?

Voor meer informatie over Auke en Lorenzo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Auke en Lorenzo

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 55706 mensen

Specificaties van Auke en Lorenzo

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Auke en Lorenzo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Auke en Lorenzo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.