Biografie van Look a Like Robbie Williams

Het begint allemaal op straat. Met het trio ‘Harten Heren’. Een van de Heren is Henri Toonders. Henri is een artiest, een performer en een rasechte entertainer. Samen met de twee andere Heren steelt hij Harten tijdens tal van evenementen. Henri moet al snel een keuze maken: gaat hij door met zijn werk als fysiotherapeut, of start hier zijn carrière als artiest en entertainer?

Het wordt het laatste. Henri doet veel ervaring op als artiest, entertainer en organisator. Het maakt niet uit welke rol hij speelt: overal weet hij zijn publiek voor zich te winnen. Na ongeveer zes jaar verovert een nieuwe artiest de wereld: Robbie Williams. Ontegenzeglijk lijkt Henri op deze – dan nog relatief onbekende – Robbie. Of andersom, dat blijft natuurlijk de vraag. Het zijn niet alleen de looks die hetzelfde zijn, maar ook de typische uitspraken en mimiek. En zelfs in het buitenland wordt Henri erop aangesproken.

Een volgende stap is onvermijdelijk: Henri wordt Robbie. Tenminste, voor de duur van een show. En dat steeds opnieuw, want het publiek smult ervan! Nadat Henri veel ervaring heeft opgedaan als artiest, entertainer en organisator, richt hij in 2005 HT-Creative op. Maar als eigenaar van HT-Creative kruipt Henri nog altijd met grote regelmaat in de huid van Robbie. Met veel overtuigingskracht… Net als Robbie.