Look a Like Robbie Williams

Look a Like Robbie Williams boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Look a Like Robbie Williams.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontegenzeglijk lijkt Henri Toonders op Robbie Of andersom, dat blijft natuurlijk de vraag. Het zijn niet alleen de looks die hetzelfde zijn, maar ook de typische uitspraken en mimiek. En zelfs in het buitenland wordt Henri erop aangesproken.  

Een volgende stap is onvermijdelijk: Henri wordt Robbie

Tenminste, voor de duur van een show. En dat steeds opnieuw, want het publiek smult ervan!

"Let me entertain you", wordt ook echt waargemaakt door deze show.
Henri kruipt sinds enige tijd regelmatig in de huid van zijn grote idool. Zijn gespierde lichaam, een knap (gelijkend) hoofd, zijn tatoeages en vooral natuurlijk de grote hits van Robbie zorgen voor een te gekke show.

In een show van ca. 30 min. passeren de wereldbekende hits de revue zoals

 • Angels
 • Feel
 • Rock DJ
 • Let me entertain you
 • en andere

Boeken of een optie plaatsen voor Look a Like Robbie Williams?

Voor meer informatie over Look a Like Robbie Williams kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Look a Like Robbie Williams

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 41701 mensen

Specificaties van Look a Like Robbie Williams

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Look a Like Robbie Williams

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

De heer Lo Kesselaer

 • Door: Lo Kesselaer
 • Locatie: Eindhoven
 • Datum:

Top artiest Geweldige performance

Waardering:

10

Plein Open Air

 • Locatie: Udenhout
 • Datum:

Zeer goed.

Waardering:

10

Biografie van Look a Like Robbie Williams

Het begint allemaal op straat. Met het trio ‘Harten Heren’. Een van de Heren is Henri Toonders. Henri is een artiest, een performer en een rasechte entertainer. Samen met de twee andere Heren steelt hij Harten tijdens tal van evenementen. Henri moet al snel een keuze maken: gaat hij door met zijn werk als fysiotherapeut, of start hier zijn carrière als artiest en entertainer?

Het wordt het laatste. Henri doet veel ervaring op als artiest, entertainer en organisator. Het maakt niet uit welke rol hij speelt: overal weet hij zijn publiek voor zich te winnen. Na ongeveer zes jaar verovert een nieuwe artiest de wereld: Robbie Williams. Ontegenzeglijk lijkt Henri op deze – dan nog relatief onbekende – Robbie. Of andersom, dat blijft natuurlijk de vraag. Het zijn niet alleen de looks die hetzelfde zijn, maar ook de typische uitspraken en mimiek. En zelfs in het buitenland wordt Henri erop aangesproken.

Een volgende stap is onvermijdelijk: Henri wordt Robbie. Tenminste, voor de duur van een show. En dat steeds opnieuw, want het publiek smult ervan! Nadat Henri veel ervaring heeft opgedaan als artiest, entertainer en organisator, richt hij in 2005 HT-Creative op. Maar als eigenaar van HT-Creative kruipt Henri nog altijd met grote regelmaat in de huid van Robbie. Met veel overtuigingskracht… Net als Robbie.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Look a Like Robbie Williams

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Look a Like Robbie Williams kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.