Franse Greenscreen Fotografie

Franse Greenscreen Fotografie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Franse Greenscreen Fotografie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Trucage foto’s met een Frans thema op uw Event

Je gaat voor een groen scherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de grote trucage act! Op de foto die uit de printer rolt staan uw gasten voor de Eifeltoren,  zitten in een eend, staat voor de Ark de Triomf. Franse  Greenscreen fotografie is een zeer veelzijdige vorm van foto marketing. We ‘kneden’ de actie geheel naar uw wensen, zodat deze naadloos aansluit bij uw event. Het achtergrond thema bedenken én maken we op maat voor uw bedrijf. 

Hoe werkt de Franse greenscreen fotostudio?

Onze fotograaf ontvangt uw gasten. Afhankelijk van het gewenste resultaat worden ze voorzien van een outfit of gadget en kan het zijn dat ze een specifieke houding/pose aan moeten nemen. Zo moeten ze een stuur vasthouden, doen alsof ze in een auto gaan zitten...

Ze staan hierbij voor een groen scherm, een zogenaamd greenscreen. Met een enkele muisklik tovert de fotograaf deze achterwand om in de gewenste entourage.

De foto wordt direct afgedrukt  op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen door uw gast. Indien gewenst kunnen we op de foto’s ook uw logo of boodschap plaatsen.

Inclusief gratis plaatsing op internet met social media integratie

Onze unieke foto’s hebben de goede eigenschap dat ze veelvuldig gedeeld worden op social media. Via onze website kunnen foto’s eenvoudig worden gedeeld, gratis gedownload en gratis verstuurd worden als e-card!

Boekingsgegevens Greenscreen Fotografie in Frans thema:

 •  Inclusief fotograaf
 •  Mobiele fotostudio met greenscreen
 •  Inclusief onbeperkt direct-klaar foto's van 13 x 18 cm
 •  Afmetingen : 5 x 3 m met een vrije hoogte van 2,5 m
 •  De locatie dient overdekt te zijn
 •  Stroom: 1 vrije stroomgroepen van 220 volt / 16 ampère

Boeken of een optie plaatsen voor Franse Greenscreen Fotografie?

Voor meer informatie over Franse Greenscreen Fotografie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Franse Greenscreen Fotografie

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Foto Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27049 mensen

Specificaties van Franse Greenscreen Fotografie

 • Tijdsduur: 4 x 60 minuten
 • Decor: Inclusief
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Franse Greenscreen Fotografie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Franse Greenscreen Fotografie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.