Roy van den Akker

Roy van den Akker boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Roy van den Akker.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Vanaf nu is Roy van den Akker, bekend van oa. LA The Voices, nu ook als soloartiest en presentator te boeken.

Met zijn energieke uitstraling en powerstem is Roy uniek in zijn soort en maakt van elk event een “ Feest met klasse”. Met zowel Engels- als Nederlandstalig repertoire zal het voor het publiek een feest der herkenning zijn met een performance van Roy.

Boeken of een optie plaatsen voor Roy van den Akker?

Voor meer informatie over Roy van den Akker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Roy van den Akker

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32624 mensen

Specificaties van Roy van den Akker

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Roy van den Akker

Op 9 jarige leeftijd begon Roy met zijn eerste kleine stappen op het podium. Als kind deed hij vele optredens met een jongenskoor uit Delft in zowel Nederland als het buitenland. Ook deed hij op deze jonge leeftijd veel studiowerk en werkte vaak samen met Henny Huisman en aan de vele cd’s van Bassie en Adriaan.

Na de baard in de keel te hebben gekregen tekende Roy zijn eerste platencontract op z’n 18e jaar bij Columbia Sony in Duitsland waar hij deel uit maakte van de boyband B-four. Na dit buitenlandse avontuur is hij gaan studeren aan het conservatorium in Rotterdam op de afdeling muziektheater om zich meer te gaan specialiseren op theater.

Een verstandige keuze, want na zijn studie werd hij aangenomen om deel uit te maken van de theatershow Jeans. Een jaar lang toerde hij langs alle theaters in Nederland met de show ‘Jeans 13, Lucky Numbers’ en stond hij ditzelfde jaar nog in de finale van het Nationaal Songfestival in Ahoy.

Het jaar erna speelde Roy voor het eerst in een musical, ‘Love me just a little bit more’ met o.a. Froukje de Both, Charly Luske en Linda Wagenmakers, en trad hiermee ook op bij de MusicalAwards.

In 2005 is Roy gaan werken bij Van Hoorne Theaterproducties waarin hij in vrijwel alle musicals en producties een hoofdrol speelde samen met o.a. Maud Mulder, Geert Hoes en Linda Wagenmakers, tevens speelde hij in deze periode ook in de coverband X-Cess, maakte deel uit van het New Classic Quartet en speelde in verschillende Dinnershows.

Inmiddels heeft Roy als all round entertainer/zanger/musicalacteur veel ervaring opgedaan, wat resulteerde in 2010 in een fantastisch nieuw avontuur:

Los Angeles The Voices.

Samen met Gordon Heuckeroth, Peter Strykes, Remko Harms en Richy Brown heeft hij diverse albums uitgebracht, waarvan enkele platina en gouden status bereikt hebben, goed voor meer dan 120.000 verkochte cd’s in Nederland, wat een enorme eer en prestatie is.

Met LA The Voices heeft Roy ongeveer in elk tv programma gestaan en ook vele bijzondere concerten gedaan, waaronder het allereerste concert in Carré. Er

mochten diverse theatertournee’s volgen, en als gastartiest bij ‘De Toppers’ in de Amsterdam Arena, diverse shows in Ahoy ,en de Tina Turner Experience in de Gelredome. Ook werden er vele optredens gedaan met diverse orkesten en ook menig maal met het Metropole Orkest bij de MAX Proms in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Sinds april 2013 is de 5-mans formatie een 4-mans formatie geworden, Roy maakt nog steeds deel uit van LA The Voices met wie hij een nieuw album heeft gemaakt, getiteld ‘Dit zijn wij’.

Roy trad als artiest op in vele landen waaronder; Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Hong Kong, Tsjechië, Slowakije, Polen, België, Amerika en Zuid-Afrika.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Roy van den Akker

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Roy van den Akker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.