Kim Kötter - Personality

Kim Kötter - Personality boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kim Kötter - Personality.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Multi talent Kim Kötter doet alles vol overgave. Een persoonlijke uitdaging gaat ze meteen aan. Dat werd al duidelijk tijdens haar deelname aan Stinkend rijk en dakloos, maar ook tijdens verschillende spelshows als Fort Boyard en Expeditie Poolcircel. 

Kim Kötter is een graag geziene gast bij televisieprogramma's

In 2017 was Kötter samen met haar man te zien in het RTL 4-programma Een goed stel hersens. Zij was bovendien in 2018 een van de deelnemers van het programma Stelletje Pottenbakkers!.

In 2019 was Kötter een van de deelnemers van het twintigste seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson, ze viel als negende af en eindigde op de 12e plaats

Sinds 2009 is Kim mede-eigenaresse van Miss Nederland Organisatie. Zij organiseert de jaarlijks terugkerende verkiezing en coacht een jaar lang de gekozen miss. Haar enorme energie, toegankelijkheid en haar aandeel als ervaringsdeskundige zijn van een ongekend grote toegevoegde waarde.

Kim is energiek, enthousiast, toegankelijk en een echte sfeermaker. 

Opgegroeid in Twente is ze haar nuchterheid nooit verloren. Door haar spontane manier van presenteren kan ze allerlei onderwerpen helder vertalen naar het publiek. Gecombineerd met een flinke dosis glamour en talent is dit de ideale combinatie! Of ze nu voor vijfhonderd of vijfduizend man staat, Kim maakt er een spetterende show van.

Kim Kötter als presentatrice en dagvoorzitter

Kim heeft een uitgebreide range aan programma’s en bedrijfsevenementen op haar naam staan wat er voor zorgt dat zij multidisciplinair is. Kim weet als presentatrice altijd de juiste snaar te raken en de perfecte toon neer te zetten, waarbij haar goede voorbereiding, haar verzorgde uiterlijk en haar flexibiliteit haar tot een graag geziene presentatrice maken.
 
Prive is Kim Kötter getrouwd met Jaap Resema en hebben ze samen twee kinderen.

Boeken of een optie plaatsen voor Kim Kötter - Personality?

Voor meer informatie over Kim Kötter - Personality kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kim Kötter - Personality

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22568 mensen

Specificaties van Kim Kötter - Personality

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Kim Kötter - Personality

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kim Kötter - Personality kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.