Vaderdag Greenscreen Foto actie

Vaderdag Greenscreen Foto actie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Vaderdag Greenscreen Foto actie.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140
Trucage foto's speciaal voor vaderdag. Je gaat voor een groen scherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de grote trucage act! Op de foto die uit de printer rolt, vliegt uw kind door de wolken lucht, zit op een schommel of gaan ze de lucht in met een hete luchtballon …

Vaderdag greenscreen fotografie

Vaderdag greenscreen fotografie is een zeer veelzijdige vorm van foto marketing. We 'kneden' de actie geheel naar uw wensen, zodat deze naadloos aansluit bij uw moederdag event. Het achtergrond thema bedenken én maken we op maat voor uw bedrijf.  

Hoe werkt de vaderdag greenscreen fotostudio?

Onze fotograaf ontvangt uw kinderen. Afhankelijk van het gewenste resultaat worden ze voorzien van een outfit of gadget en kan het zijn dat ze een specifieke houding/pose aan moeten nemen. Zo zitten ze bijvoorbeeld op een bankje met een stuur in hun hand, zwaaien ze met een zonnebril op, of…
 
Ze staan hierbij voor een groen scherm, een zogenaamd greenscreen. Met een enkele muisklik tovert de fotograaf deze achterwand om in de gewenste entourage.  De foto wordt direct afgedrukt  op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen door uw gast. Indien gewenst kunnen we op de foto's ook uw logo of boodschap plaatsen.

Inclusief gratis plaatsing op internet met social media integratie

Onze unieke foto's hebben de goede eigenschap dat ze veelvuldig gedeeld worden op social media. Via onze website kunnen foto's eenvoudig worden gedeeld, gratis gedownload en gratis verstuurd worden als e-card!
 
Boekingsgegevens vaderdag greenscreen foto actie:
  •  Inclusief fotograaf
  •  Mobiele fotostudio met greenscreen
  •  Inclusief onbeperkt direct-klaar foto's van 13 x 18 cm 
  •  Afmetingen : 5 x 3 m met een vrije hoogte van 2,5 m
  •  De locatie dient overdekt te zijn 
  •  Stroom: 1 vrije stroomgroepen van 220 volt / 16 ampère

Boeking of een optie plaatsen voor Vaderdag Greenscreen Foto actie?

Voor meer informatie over Vaderdag Greenscreen Foto actie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Vaderdag Greenscreen Foto actie

Deze act is bekeken door 7150 mensen

Specificaties van Vaderdag Greenscreen Foto actie

  • Tijdsduur: 4 uur
  • Decor: Inclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)