Bad Madicine - Bon Jovi Tribute Band

Bad Madicine - Bon Jovi Tribute Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bad Madicine - Bon Jovi Tribute Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bad Medicine werd in 2002 opgericht vanuit een idee van Danilo Bar. Met de precieze bedoeling om de liedjes live te spelen waardoor Bon Jovi een deel van de geschiedenis van Rock and Roll kon worden en recentelijk, om in de Rock and Roll Hall te worden opgenomen beroemd.

Bad Medicine Bon Jovi Tribute Band biedt je een show die Bon Jovi in ​​de jaren 80 deed

De brutale 80 attitude van de band maakt hun shows uniek, energiek en onmisbaar. Ze maken het mogelijk om de emoties van de mooie en krachtige liedjes van Bon Jovi opnieuw te beleven, beginnend bij het eerste zelfgeschreven album Bon Jovi, naar Bon Jovi, 7800 ° Fahrenheit, Slippery When Wet en New Jersey! Natuurlijk zijn er ook de grote hits van de jaren 90 zoals Keep The Faith, Always, en de recentere chartale hymnes zoals It's My Life en Have a Nice Day.

De band voert liedjes met dezelfde muzikale en vocale natuurgetrouwheid die je kunt vinden in de albums van de legendarische New Jersey-band

Verrijkt met details uit de echte live-uitvoering van de jaren 80, aangevuld met de gruis en betrokkenheid die alleen een echte Bon Jovi-fan is - zoals alle Bad Medicine-leden - kunnen op het podium brengen.

De show wordt aangevuld met kleurrijke glamourkleren en accessoires gedragen met durf op het podium en 20 jaar on-stage ervaring van deze muzikanten met een passie voor Rock'n'Roll.

Geniet van de show van Bad Medicine de #1 Bon Jovi Tribute Band of Europe.

Boeken of een optie plaatsen voor Bad Madicine - Bon Jovi Tribute Band?

Voor meer informatie over Bad Madicine - Bon Jovi Tribute Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bad Madicine - Bon Jovi Tribute Band

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31983 mensen

Specificaties van Bad Madicine - Bon Jovi Tribute Band

  • Tijdsduur: 2 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Bad Madicine - Bon Jovi Tribute Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bad Madicine - Bon Jovi Tribute Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.