José Hoebee komt met nieuwe single

27/05/2014

José Hoebee pakt na het overlijden van haar man Will Hoebee en het definitieve einde van LUV' de muzikale draad weer op.
 
José komt binnenkort met een nieuwe single: No Hey Oh!. De zangeres zingt het nummer voor het eerst op vrijdag 20 juni op het Midzomergrachtspektakel in Utrecht. José laat in een reactie weten helemaal in haar nopjes te zijn met de nieuwe plaat.
 
De 60-jarige zangeres vormde samen met Marga Scheide en Patty Brard jarenlang de meidengroep LUV'. Het trio scoorde eind jaren 70, begin jaren 80 grote hits als Waldolala en You're the Greatest Lover. Nadat Patty Brard opstapte, viel de groep uit elkaar. Jaren later pakten de dames de draad echter weer op en traden nog regelmatig op.
 
Twee jaar geleden, toen Patty Brard zich stortte in het Diva's-avontuur met Tatjana Simic en Patricia Paay, hingen de drie hun sexy pakjes voor goed aan de wilgen. Marga Scheide gaf aan te willen stoppen omdat LUV' volgens haar zakelijk gezien 'niet in dezelfde vijver moeten vissen als de Diva's'.

Boeking of een optie plaatsen voor Jose Hoebee (ex LUV)

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jose Hoebee (ex LUV) kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.