Jose Hoebee (ex LUV)

Jose Hoebee (ex LUV) boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jose Hoebee (ex LUV).

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Optreden José Hoebee Goed Idee!

Een artiest die écht voor 100% altijd zichzelf is gebleven, dit maakt José anno 2014 ook nog steeds zo populair en geliefd bij haar publiek.

José is solo te boeken en haar repertoire bestaat natuurlijk ook uit de hits van meidengroep Luv'. Geniet van classics zoals: You're The Greatest Lover, U.O. Me, Trojan Horse en Casanova aangevuld met nieuw NL-talig Repertoire.

De nieuwste single van José heet Noheyo!

Zangeres José Hoebee is te boeken voor uw organisatie of evenement om het gevoel van het nostalgische tijdperk van de jaren '70 en '80 met uw bezoekers nog eens dik over te doen. Doen!

Boeken of een optie plaatsen voor Jose Hoebee (ex LUV)?

Voor meer informatie over Jose Hoebee (ex LUV) kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jose Hoebee (ex LUV)

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33129 mensen

Specificaties van Jose Hoebee (ex LUV)

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Jose Hoebee (ex LUV)

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jose Hoebee (ex LUV) kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.