Bonnie St. Claire wil van borrel-imago af

28/09/2012

Bonnie St. Claire bijt donderdag van zich af, richting haar eigen drankimago. Ze is er klaar mee dat ze geen glas wijn meer vast kan houden zonder dat ze 'weer aan de drank' zou zijn.

"Als het over mij gaat, gaat het áltijd over drank. En daar wil ik vanaf, want het is maar een heel klein stukje van mijn verleden", zo vertelt ze tegen De Telegraaf.

"Wat er ook allemaal wordt beweerd: ik wil niet dood en ik ben al helemaal niet de hele dag onder invloed. Er gaan dagen voorbij dat ik geen druppel drink. En af en toe, als ik zelf vind dat het moet kunnen, neem ik een roseetje”, zo vertelt ze tegen de krant.

Bonnie zet graag nog iets recht: "Het is ook niet zo dat mijn internist mij toestemming heeft gegeven om te drinken. Die man kijkt wel uit! Het is wel zo dat ik het hem heb gemeld dat ik af en toe wil kunnen proosten. Ik weet van mezelf dat ik de boel in de hand houd en alles behalve labiel ben. Ik ben een volwassen vrouw, die heel goed weet wat wel en niet kan.”

Boeking of een optie plaatsen voor Bonnie St. Claire

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bonnie St. Claire kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.