Partyband Double Shift

Partyband Double Shift boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Partyband Double Shift.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Op nummer 1 staat voor de band Double Shift vooral de lol en het overbrengen van hun enthousiasme op hun publiek. Dat straalt dan ook echt van hun af. Een grapje op zijn tijd moet kunnen, is hun motto. 

Zij hebben een A tot Z repertoire volledig aangepast aan de wensen van het publiek. 70’ties. 80’ties, zuid amerikaans of verzoeknummers zijn dan ook totaal geen probleem voor hen, ze werken nooit met vaste playlisten. Ze gaan “gewoon” op hun gevoel af. 

Partyband Double Shift voor ieder evenement

Verzorgen al vele jaren tijdens uiteenlopende en toonaangevende evenementen en feesten de muzikale invulling. Door de jarenlange onderlinge samenwerking zijn de musici perfect op elkaar ingespeeld en behoort de band tot de meest gevraagde in het entertainmentcircuit. Het repertoire is up to date en afwisselend, mede door meerstemmige zang, zodat het aan de meeste verwachtingen voldoet. 

Partyband Double Shift beheerst de verschillende stijlen tot in de puntjes: Nederlands, Feest, Actuele pop, Ballads u zegt het maar.

Partyband Double Shift en uw gasten komen niets te kort. Het is een spektakel voor body & soul. Of het nu gaat om een receptie, een spetterende party of een grootschalig showspektakel, Partyband Double Shift weet altijd de juiste snaar te raken. In combinatie met haar eigen technici en High Quality audio-, licht-installatie maakt Partyband Double Shift iedere avond tot een gegarandeerd succes.

Boeken of een optie plaatsen voor Partyband Double Shift?

Voor meer informatie over Partyband Double Shift kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Partyband Double Shift

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26711 mensen

Specificaties van Partyband Double Shift

  • Tijdsduur: 5 uur, inclusief pauzes
  • Geluid: Inclusief tot 400 personen.
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Partyband Double Shift

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Pers. Ver. Dupont De Nemours

  • Door: Wil van Haren
  • Locatie: Dordrecht
  • Datum:

Leuke band met diversiteit aan muziek. Fantastisch! Zeker voor herhaling vatbaar.

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Partyband Double Shift

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Partyband Double Shift kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.