Karikatuurtekenaar - Marion

Karikatuurtekenaar - Marion boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Karikatuurtekenaar - Marion.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een professionele karikatuurtekenaar met 20 jaar ervaring

Sneltekenaar Marion is inzetbaar op diverse feestelijke bijeenkomsten: personeelsfeest, congres, beurs, bruiloft, bar mitzvah en bedrijfsopening. Leuk voor alle leeftijden, een echte ijsbreker!

Met haar mobiele ezel begeeft zij zich onopvallend tussen uw gasten, en alles wat zij opvangt verwerkt zij in de karikatuur. Dus kijk uit met wat je zegt! Marion is al meer dan 20 jaar professioneel sneltekenaar en nog steeds vindt zij het leuk om jong en oud, vrouw of man op papier vast te leggen.

Verschillende mogelijkheden

Meerdere personen op één tekening, met of zonder ‘lijfje', andere papierformaten: er is veel mogelijk in overleg. Ook uw bedrijfslogo, tekst of promotionele boodschap kan geprint worden op het tekenpapier.

Alle tekeningen worden aangeboden in plastic opbergkokers.

Boeken of een optie plaatsen voor Karikatuurtekenaar - Marion?

Voor meer informatie over Karikatuurtekenaar - Marion kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Karikatuurtekenaar - Marion

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Karikaturisten - Sneltekenaars om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26449 mensen

Specificaties van Karikatuurtekenaar - Marion

  • Tijdsduur: 4 uur, inclusief pauzes
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Karikatuurtekenaar - Marion

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Karikatuurtekenaar - Marion kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.