Coverband Lemon

Coverband Lemon boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Coverband Lemon.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Inmiddels natuurlijk een allang gevestigde naam onder de coverbands.
De interactie van de band staat op een hoog peil en het vooral het enthousiasme druipt van de band af.

Mede daardoor is Lemon een veel gevraagde naam voor dancings, bruiloften en feesttenten. Bij Lemon gebeurt wat op het podium. Soms is het zelfs voor de bandleden een verassing wat er gaat gebeuren en dat maakt het juist zo spontaan en leuk. Zowel voor de band als het publiek.

Boeken of een optie plaatsen voor Coverband Lemon?

Voor meer informatie over Coverband Lemon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Coverband Lemon

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29316 mensen

Specificaties van Coverband Lemon

  • Tijdsduur: 3 x 50 minuten
  • Geluid: Grote P.A.
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Coverband LemonDe bandleden:

Els
Els is vanaf het begin de leadzangeres van Lemon met ongeevenaarde kwaliteiten. Met recht een rockbitch maar we doen haar daar tevens vreselijk mee tekort want nog steeds merken we dat iedereen verbaast is wat voor geluid er uit dat kleine lichaampje komt. Els is gewoon topkwaliteit en gelukkig zijn we niet de enigen die dat vinden.

Ben
Ben is zo niet de bekendste dan in ieder geval de grootste en opmerkelijkste bassist uit het covercircuit. Hij heeft al zoveel ervaring opgedaan bij o.a. Jen Rog en X Rog dat we Ben niet zoveel meer hoeven te vertellen. Desondanks blijft het erg leuk hem na al die jaren nog steeds zo gemotiveerd te zien spelen en bovendien straalt Ben niet alleen gezelligheid uit, hij is ook erg gezellig. Ben neemt bij Lemon ook een groot gedeelte van de zangpartijen voor zijn rekening.

Wouter
Wouter heeft een tijdlang bij andere bands gespeeld en is bij Lemon nu al een opvallende verschijning. Heel apart maar alle mooie vrouwen staan aan zijn kant, zou dat nou aan Wouter of aan Ben liggen? Mmmm iets om over na te praten. Naast de gitaarpartijen koort Wouter ook vrolijk mee en mede daardoor is het zangwerk van Lemon gewoon in alle opzichten goed verzorgd.
Ilse
Ilse komt uit Bolsward en is de opvallende drumster van Lemon. Leuk zo'n dame als drummer maar niet alleen daarom is Ilse opmerkelijk. Haar kwaliteiten zijn ongeëvenaard ondanks dat ze de jongste van het stel is. Papa Ben stelde haar meteen gerust en al heel snel voelde Ilse zich helemaal thuis bij Lemon.

Arjen
Arjen zorgt voor alle toetsenpartijen bij Lemon en behalve dat ie super kan spelen heeft hij ook nog eens verstand van geluidjes, midi en wat allemaal nog meer nodig is om tegenwoordig een goede toetsenist te zijn. Dat het altijd gezellig bij Lemon is wist hij allang van zijn neefje Elmer die jarenlang drummer van ons was.


Ruben
Ruben is samen met Els vanaf de oprichting in 1999 al van de partij bij Lemon en verzorgt de mannelijke zangpartijen en andere onzin samen met Ben. Verder houdt hij zich bezig met de boekingen en alle randverschijnselen en dat is best nog wel wat.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Coverband Lemon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Coverband Lemon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.