Gents

Gents boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gents.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als gelegenheidsformatie hebben we het afgelopen jaar tijdens de Nacht van Oranje in Ahoy en de drie uitverkochte Toppers concerten in de Amsterdam ArenA al kennis met hun kunnen maken. Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein wisten moeiteloos het publiek mee te krijgen in hun kwalitatieve en sfeervolle optreden.

Gents nu te boeken voor uw evenement

Het grote succes van de drie vrienden smaakte naar meer en na een lange voorbereiding zijn ze er helemaal klaar voor. Onder de naam GENTS zijn zij nu te boeken voor al uw evenementen. Het optreden is gestoeld op het megasucces van de Toppers formule en concerten. De Gezelligste Meezingact van Nederland! Massaal meezingen en dansen met de bekendste en grootste meezinghits uit heden en verleden. Dit alles samengepakt in swingende Toppers medleys die hun succes al ruimschoots hebben bewezen.

Boeken of een optie plaatsen voor Gents?

Voor meer informatie over Gents kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Gents

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20795 mensen

Specificaties van Gents

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Gents

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gents kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.