Partyband TOF!

Partyband TOF! boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Partyband TOF!.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

TOF! is een geliefde band in het uitgaans circuit. Ze zijn dan ook regelmatig te zien op alle mogelijke evenementen, feesten en in dancings door het hele land.
 

Partyband TOF! heeft breed repertoire

Het repertoire is erg breed variërend van top 40, feest, dance, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hotste hits. Tof! speelt zijn repertoire zoals een DJ draait. Zonder te lange stiltes vloeit het ene nummer over in het andere nummer, waardoor iedereen blijft dansen. Tof! is een echte band vol energie. Als je éénmaal bij Tof! bent geweest zul je beamen 'deze band weet alles van feesten!'.

Bruisende presentatie van begin tot einde

De presentatie van Tof! is bruisend. Er gebeurt veel op het podium, de band doet er alles aan om het publiek te behagen. Een Tof! optreden is dan ook altijd een ware happening vol sfeer en actie. Door de jarenlange ervaring van de bandleden kent Tof! zijn plaats en weet de band het publiek altijd een onvergetelijk optreden te bezorgen.

Een reusachtig videoscherm en plasmaschermen met live beelden, prachtig decor en lichtshow zorgen ervoor dat Tof! niet alleen leuk is om naar te luisteren en uit je dak te gaan, maar ook om naar te kijken.

Tof! heeft een avondvullend programma met vier sets van 40 minuten.

Met de TOF! Partyband is een fantastisch en veelzijdig avondvullend programma gegarandeerd een succes!

Boeken of een optie plaatsen voor Partyband TOF!?

Voor meer informatie over Partyband TOF! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Partyband TOF!

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28306 mensen

Specificaties van Partyband TOF!

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur., 4 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Partyband TOF!

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

V.V. Zuidland

  • Door: Dhr. Bevaart
  • Locatie: Zuidland
  • Datum:

Geweldige samenwerking met JB Productions, vakkundig en snelle, correcte beantwoording van onze vragen en verzoeken. TOF is echt een hele goede partyband. Spelen van alles, van Hollands tot rock tot top 40. Zijn heel blij dat deze band door jullie aangedragen is. Alleen maar zeer positieve berichten ontvangen.

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Partyband TOF!

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Partyband TOF! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.