Repetities van start voor Peppa Pig Live!

08/09/2020

Deze ochtend zijn de repetities begonnen van de familiemusical  ‘Peppa Pig Live!  -  Schoolreisje naar het Strand’.  Een  enorme appeltaart werd aangesneden om dit moment te vieren.
De vrolijke voorstelling is vanaf zaterdag 3 oktober 2020 in de Nederlandse theaters te zien.

Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! 

Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de  spetterende, nieuwe familievoorstelling: ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’.
 
Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!

Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor  én grote modderplassen is de familiemusical ‘Peppa  Pig  Live! - Schoolreisje naar het Strand’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!
 
Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand is van zaterdag 3 oktober 2020 tot en met zondag 6 juni
 
2021 te zien in het theater.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Peppa Pig

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Peppa Pig kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.