Peppa Pig enorm populair

18/02/2019

Peppa Pig inhuren voor Meet & Greet | JB Productions Foto: Levin den Boer

Nog voor de eerste try-out zijn er al ruim 30.000 tickets voor de nieuwe familiemusical ‘Peppa Pig Live! - Verrassingsfeest’ verkocht. De voorstelling is vanaf zaterdag 19 januari 2019 te zien met zo’n 90 shows in theaters door heel Nederland.

Al meer dan 30.000 tickets voor Peppa Pig Live verkocht 

Al voor de officieĢˆle start van de tour bleek de familievoorstelling ‘Verrassingsfeest’, net als zijn voorganger ‘De Grote Plons’, een groot succes te worden.

“Als wereldwijd bekend merk eĢn al vele jaren te zien bij Nickelodeon heeft Peppa Pig inmiddels vele kinderharten veroverd. Na de zeer succesvolle tour van seizoen 2016-2017 twijfelden we geen moment om weer een nieuwe show van Peppa en al haar vriendjes naar het theater te brengen. Ook deze keer wordt het weer eĢeĢn groot feest voor de hele familie”, aldus producent Michael van Hoorne.

Het verhaal van Peppa Pig

Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa Pig heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?

Peppa Pig Live! - Verrassingsfeest is van 19 januari tot en met 16 juni 2019 te zien in het theater. Deze vrolijke voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Entertainment One. 

Meet & Greet met Peppa Pig

Het populaire biggetjes Peppa Pig is in te huren voor meet & greets op evenementen. Wil jij een publiekstrekker in je winkelcentrum of op je event? Informeer dan naar de meet & greet mogelijkheden van Peppa Pig.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Peppa Pig

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Peppa Pig kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.