De William Smulders Band

De William Smulders Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De William Smulders Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De William Smulders Band is al 15 jaar lang de ideale band voor uw evenement of feest! U haalt een ervaren 4-koppige live formatie in huis die bruist van de energie. De band speelt een verrassend repertoire van nummers uit de jaren '50 en '60 tot de jaren '90, van akoestische luisterliedjes, lichte jazz tot lekker dansbare hits.

De William Smulders Band is bekend van optredens door heel Nederland en ver daarbuiten. Zo toerde de band o.a. met Wanda Jackson, Chris Montes en Linda Gail Lewis, speelde onder meer voor 3FM bij Giel Beelen en stond meermalen op het hoofdpodium van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Daarnaast zijn het juist de kleinere settings, o.m. op chique privé- en bedrijfsfeesten, waar de band volledig tot zijn recht komt. De band is echt overal voor te boeken: verjaardag, bedrijfsborrel, tuinfeest, festival, bruiloft, kroeg of feesttent. Voor een uurtje of de hele avond; ook een combinatie met een DJ is mogelijk. 

Moet het dak eraf? Of wilt U het juist klein houden in een intieme setting? Boek de Willam Smulders Band!

Bandleden: William Smulders zang en gitaar, Ramon Rambeaux drums, Toon Meijer saxofone en Bub Boelens contra bas.

Boeken of een optie plaatsen voor De William Smulders Band?

Voor meer informatie over De William Smulders Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De William Smulders Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Orkesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18429 mensen

Specificaties van De William Smulders Band

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. of 4 x 30 min. binnen 4 uur, 3 x 45 min. of 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De William Smulders Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De William Smulders Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.