Everybody Dance Now

Everybody Dance Now boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Everybody Dance Now.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Everybody Dance Now - Binnenkort te boeken!

Everybody Dance Now is een razendpopulaire danstalentenjacht die in Nederland wordt uitgezonden op RTL 4. Wekelijks kijken op vrijdagavond om 20:30 meer dan 1,4 miljoen kijkers naar dit dansspektakel!

De presentatie ligt in handen van Chantal Janzen. De jury bestaat uit Jan Kooijman, Dan Karaty en Lieke van Lexmond.

Op 28 maart gingen de eerste liveshows van start en op 18 april zullen tijdens de finale minimaal zes kandidaten strijden om 25.000 euro.

Boekingen:

Een selectie van de deelnemende acts (topkandidaten, liveshowacts) zullen door BURO2010 vertegenwoordigd gaan worden voor boekingen in het land (na 18 april).

U kunt deze dansacts perfect inzetten voor/op personeelsfeesten, bij dansscholen, winkelcentra en bij andere feestelijke events.
Wij houden u op de hoogte!
 

Boeken of een optie plaatsen voor Everybody Dance Now?

Voor meer informatie over Everybody Dance Now kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Everybody Dance Now

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Shows van TV on tour om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17055 mensen

Specificaties van Everybody Dance Now

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Everybody Dance Now

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Everybody Dance Now kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.