DJ Martijn Kolkman - Q-Music

DJ Martijn Kolkman - Q-Music boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Martijn Kolkman - Q-Music.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Allround DJ met nét een beetje meer !

Waar je Martijn Kolkman wakker voor kan maken is muziek! Een dag zonder muziek kan hij zich namelijk niet voorstellen. Je hoort zijn liefde voor muziek terug in zijn dagelijkse radioprogramma tussen 10.00 en 13.00 op Q-music.

Spontane interactie met het publiek

Daarnaast kom je hem bijna elk weekend tegen op de leukste feesten in het land. Hij draait de muziekmix die je kunt verwachten van een radio deejay: de bekende hits gemixt en af en toe een klein fout uitstapje. Martijn's kracht ligt in zijn spontane interactie met het publiek. Hij voelt precies aan wat nodig is om het feest tot een muzikaal hoogte punt te brengen.

Gezelligheid, kwaliteit, gedrevenheid en ervaring zorgen voor aanstekelijke en energieke optredens! Dus ben je op zoek naar een bekende allround DJ met nét dat beetje meer? Boek dan nu Martijn Kolkman en ga 'hees naar huis'!

Nieuw! Boek Martijn Kolkman nu samen met zijn collega DJ Menno de Boer (538) met hun nieuwe concept Mannetjes van de Radio.

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Martijn Kolkman - Q-Music?

Voor meer informatie over DJ Martijn Kolkman - Q-Music kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Martijn Kolkman - Q-Music

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25625 mensen

Specificaties van DJ Martijn Kolkman - Q-Music

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Martijn Kolkman - Q-Music

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Martijn Kolkman - Q-Music kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.