Vangrail

Vangrail boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Vangrail.

5 klanten waarderen deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Vangrail is op afstand de beste liveband van Nederland! De band speelt op dit moment overal het publiek steil achterover, zowel in Nederland als in België. Covers en/of eigen werk en van bedrijfsfeest tot festival!

Vangrail staat al jaren bekend als dé band die garant staat voor een show vol energie en laat overal een diepe indruk achter. Er wordt gesproken over een avondje Vangrail, wat inmiddels een begrip is.

Vangrail is de beste en populairste liveband van Nederland

Meer dan 120 shows per jaar. Uitverkochte zalen. Uitzinnig publiek. Vaste fanbase. Een award voor de beste single van het noorden. De beste coverband met eigen werk van Nederland. Dit is Vangrail.

Het publiek maakt in 2005 kennis met Vangrail. In een paar jaar tijd groeit de band uit tot een gevestigde naam in het Nederlandse covercircuit. Inmiddels toert Vangrail onder andere langs de Vierdaagsefeesten Nijmegen, Dutch Week Val Thorens (Fr.), Wk Hockey Den Haag, en uiteraard vele festivals, tent- en pleinfeesten.

Na een fantastisch jaar van 139 shows breekt voor Vangrail een nieuw tijdperk aan. Een nieuwe show die bestaat uit covers met style, onuitputtelijke energie en overweldigende visuals. Een band die zijn publiek verstaat en zichtbaar geniet. Vangrail schakelt moeiteloos tussen hedendaagse hits en bekende klassiekers en doet wat nodig is om zijn publiek in vervoering te brengen.

Naast het coverwerk tekende Vangrail een platencontract bij het label Red Bullet. Onder deze vlag is het succesvolle album Vroeg of Laat uitgebracht. Vorig jaar werd er een award binnengehaald met de single Ik Mis Je en op dit moment wordt er hard gewerkt aan nieuw materiaal.

Facts & Figures Vangrail

Verkozen tot Friese ambassadeurs van de vrijheid 2015 | Levert soundtrack voor aankomende TV serie | Frontman Raynaud presenteert TV programma | Wordt gesponsord door verschillende muziekfabrikanten | Meer dan 18.000 likes op Facebook | Meer dan 24.000 volgers op Twitter | Kleding Sponsor: Amsterdenim & Cleding Raad

Missie van Vangrail

Vangrail is doeltreffend voor ieder evenement. De show is toe te passen op iedere locatie, groot of klein. Ons team bestaat uit vakbekwame, meedenkende technici waarbij communicatie hoog in het vaandel staat.

Referenties Vangrail

Philips, KWF Kankerbestrijding, ING, 3FM, Sneekweek, 100%NL, PSV, SnowTime Dutchweek Val Thorens, WK Hockey Den Haag, Omrop Fryslân, Vierdaagsefeesten Nijmegen, Oerrock festival.

Naast Vangrail kan je bij ons ook andere BANDS BOEKEN.

Boeken of een optie plaatsen voor Vangrail?

Voor meer informatie over Vangrail kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Vangrail

Deze act is bekeken door 56801 mensen

Specificaties van Vangrail

  • Tijdsduur: 2 x 60 min. binnen 4½ uur, 2 x 60 min. binnen 4½ uur
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Bruidspaar van Tiggelen- Terlouw

  • Ingevuld door: Marjolein van Tiggelen- Terlouw
  • Locatie: Puttershoek
  • Datum: vrijdag 26 september 2014

Reactie:

“Vangrail heeft van onze bruiloft het feestje gemaakt wat wij wilde! Van het begin tot het eind waren de mannen enthousiast en betrokken zowel bij ons als bruidspaar als de overige gasten bij hun…”

10,0

Waardering:

Bekijk alle 5 klantwaarderingen