Alice DJ

Alice DJ boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Alice DJ.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Eind jaren '90 kon je geen club binnenlopen of radio aanzetten in Europa, Amerika of Azië zonder de hits van Alice Deejay te horen. 'Better Off Alone', 'Back In My Life' en 'Will I Ever' groeiden uit tot wereldhits en bereikten de hitlijsten in o.a. UK, VS, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Afrika, Australië, Canada, Scandinavië, Spanje, Portugal en België. 

Alice DJ - Topact uit de jaren 90

In totaal verkocht Alice Deejay wereldwijd ruim 1 miljoen albums van 'Who Needs Guitars Anyway?' en nog eens 5 miljoen singles. Naast 'Better Off Alone', 'Back In My Life' en 'Will I Ever' bereikten ook 'The Lonely One' en 'Celebrate Our Love' de hoogste regionen van de internationale hitlijsten. 
 
In 2013 ging David Guetta (i.s.m. Ne-Yo en Akon) aan de haal met de 'killer hook' uit Alice Deejay's hit 'Better Off Alone'. Dit resulteerde in de wereldhit 'Play Hard' én hernieuwde interesse voor Alice Deejay. 

Anno 2014 is Alice Deejay back in business met een nieuw(e) stem en gezicht.

De Amsterdamse zangeres/DJ Ilona gaat samen met een danseres en MC/danser de bühne op onder de vernieuwde naam Alice DJ. De live/DJ-show is een mix van Alice Deejay hits en tracks met de 2014-EDM sound. 

Boeken of een optie plaatsen voor Alice DJ?

Voor meer informatie over Alice DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Alice DJ

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 49001 mensen

Specificaties van Alice DJ

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B / M set & DJ-booth
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Alice DJ

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Alice DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.