Countdown

Countdown boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Countdown.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Countdown neemt het publiek mee in een countdown van echte dans-, party- en meezingklassiekers uit de jaren tachtig! Sta klaar voor een echte muzikale sensatie.

Een waterval van muzikale juwelen uit het decennium waarin, volgens de echte feestkenners, de mooiste muziek aller tijden is gemaakt. 

Van Madonna tot Simple Minds, van AC/DC tot Guns 'N Roses en van Doe Maar tot Toontje Lager. Meezingen en meeswingen is gegarandeerd! 

Countdown bestaat uit muzikanten en zangers, die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend.

Countdown is uniek en een verzekerd succes voor uw evenement zoals dorps- en stadsfeesten, bedrijfsfeesten, festivals, discotheken, kroegen en alle andere gelegenheid waar live muziek op prijs wordt gesteld.Onderkant formulier

 

Boeken of een optie plaatsen voor Countdown?

Voor meer informatie over Countdown kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Countdown

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19011 mensen

Specificaties van Countdown

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Licht: Grote lichtset
  • Begeleiding: 6 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Countdown

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Countdown kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.