Shirma Rouse

Shirma Rouse boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Shirma Rouse.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Haar muzikale carrière start zij als backing-vocal voor artiesten zoals Chaka Khan, Michael Bolton, Alain Clark, Candy Dulfer, Henny Vrienten en Anouk. Als Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival wordt Shirma Rouse door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival. Inmiddels heeft zij drie albums uitgebracht waarvan het derde album, Shout It Out Loud, in 2015 werd bekroond met de Edison Jazzism Publieksprijs.

Shirma Rouse staat in 2017 op geheel eigen wijze stil bij de 75e geboortedag van The Aretha Franklin. The Queen of Soul Celebration Tour, een concertreeks in binnen- en buitenland en een reprise van de door Shirma Rouse zelf geschreven theatershow "Shirma sings Aretha".

In maart 2017 verschijnt ook haar haar lang verwachte 4e studioalbum "Soul Serenade", een hartverwarmende ode aan de liefde met nieuw geschreven songs, een duet met de Amerikaanse soulsensatie Ryan Shaw en bewerkingen van klassiekers als 'Imagine' en 'Let It Be'.

Setlist Shirma Rouse

 • Think
 • Satisfaction
 • Respect
 • Chain of fools
 • Proud mary
 • Somethings got a hold on me
 • I'm every woman
 • Imagine
 • End of the road
 • Natural woman

Boeken of een optie plaatsen voor Shirma Rouse?

Voor meer informatie over Shirma Rouse kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Shirma Rouse

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24547 mensen

Specificaties van Shirma Rouse

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Exclusief geluid en techniek
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Shirma Rouse

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Haar muzikale carrière start zij als backing-vocal voor artiesten zoals Chaka Khan, Michael Bolton, Alain Clark, Candy Dulfer, Henny Vrienten en Anouk. Als Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival wordt Shirma door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival. Inmiddels heeft zij drie albums uitgebracht waarvan het derde album, Shout It Out Loud, in 2015 werd bekroond met de Edison Jazzism Publieksprijs.

Shirma Rouse staat in 2017 op geheel eigen wijze stil bij de 75e geboortedag van The Aretha Franklin. The Queen of Soul Celebration Tour, een concertreeks in binnen- en buitenland en een reprise van de door Shirma zelf geschreven theatershow “Shirma sings Aretha”.

In maart 2017 verschijnt ook haar haar lang verwachte 4e studioalbum “Soul Serenade”, een hartverwarmende ode aan de liefde met nieuw geschreven songs, een duet met de Amerikaanse soulsensatie Ryan Shaw en bewerkingen van klassiekers als ‘Imagine’ en ‘Let It Be’.

Artiesten boeken doe je eenvoudig en snel via Artiestenbureau JB Productions.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Shirma Rouse

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Shirma Rouse kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.