Joyride - XL en XXL

Joyride - XL en XXL boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Joyride - XL en XXL.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als band is Joyride te boeken in een XL of XXL vorm. Dit houdt in met 4 of met 5 personen. Als 5 mans band bestaat Joyride uit 2 zangeressen, 2 gitarist/zangers en een percussionist zanger. Met Joyride als 4 mans band heeft u zelf de keuze uit de bovenstaande 5 bandleden. Als band heeft Joyride net als in de duo en trio vorm, een uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden.

Joyride altijd flexible een aan te passen aan jouw wensen

Ook Joyride als band speelt zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar spetterend als het een knallend feest moet zijn. Met ander woorden, uw wensen staan bij deze band altijd centraal. Door middel van de hedendaagse techniek hoort u een band die klinkt als een hele grote band met een zeer comfortabele sound.

Doordat wij gebruik maken van eigen compacte professionele geluid- en lichtset, kunnen wij in bijna elke locatie van groot tot klein optredens verzorgen. Of dit nu een feestzaal is, een feesttent, een kroeg of gewoon bij mensen thuis. 

Interactieve Shownummers

Op verzoek en zonder extra bijkomende kosten kunnen zij eventueel ook nog enkele spetterende, interactieve en unieke shownummers brengen en tevens een spetterende percussie act. Joyride beschikt over eigen geluid tot 250 personen en podiumlicht. Voor uitgebreidere informatie over Joyride zoals o.a. het repertoireoverzicht, video's, audio etc., kunt u op de onderstaande link klikken.

Naast Joyride kan je bij ons ook een andere Band inhuren

Boeken of een optie plaatsen voor Joyride - XL en XXL?

Voor meer informatie over Joyride - XL en XXL kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Joyride - XL en XXL

Deze act is bekeken door 15629 mensen

Specificaties van Joyride - XL en XXL

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten binnen 5 uur, 4 x 45 minuten binnen 5 uur
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Joyride - XL en XXL

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Joyride - XL en XXL kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.