Joyride - XL en XXL

Joyride - XL en XXL boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Joyride - XL en XXL.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als band is Joyride te boeken in een XL of XXL vorm. Dit houdt in met 4 of met 5 personen. Als 5 mans band bestaat Joyride uit 2 zangeressen, 2 gitarist/zangers en een percussionist zanger. Met Joyride als 4 mans band heeft u zelf de keuze uit de bovenstaande 5 bandleden. Als band heeft Joyride net als in de duo en trio vorm, een uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden.

Joyride altijd flexible een aan te passen aan jouw wensen

Ook Joyride als band speelt zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar spetterend als het een knallend feest moet zijn. Met ander woorden, uw wensen staan bij deze band altijd centraal. Door middel van de hedendaagse techniek hoort u een band die klinkt als een hele grote band met een zeer comfortabele sound.

Doordat wij gebruik maken van eigen compacte professionele geluid- en lichtset, kunnen wij in bijna elke locatie van groot tot klein optredens verzorgen. Of dit nu een feestzaal is, een feesttent, een kroeg of gewoon bij mensen thuis. 

Zelf is de pauzes van de band muziek

De muziek tijdens hun korte pauzes kunnen zij zelf verzorgen middels een softwarematig DJ systeem. Nummers die zij niet spelen en je toch wel graag op jouw feest wilt horen, kunnen zij middels dit DJ systeem dan eventueel in één van hun korte pauzes voor je draaien. Joyride - XL en XXL kan dus indien je dit wenst, gedurende de hele avond of middag de muziek verzorgen.

Boeken of een optie plaatsen voor Joyride - XL en XXL?

Voor meer informatie over Joyride - XL en XXL kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Joyride - XL en XXL

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bruiloftbands - Bruiloft Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18104 mensen

Specificaties van Joyride - XL en XXL

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten binnen 5 uur, 4 x 45 minuten binnen 5 uur
  • Geluid: Inclusief tot 125 personen.
  • Licht: Kleine lichtset
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Joyride - XL en XXL

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Joyride - XL en XXL kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.