Duo Joyride

Duo Joyride boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Duo Joyride.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Joyride allround Duo

Joyride bestaat al meer dan 20 jaar, waardoor wij een behoorlijk op elkaar ingespeeld allround duo zijn, met nog steeds een bijzonder enthousiaste uitstraling. Wij hebben een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden, voor jong en oud en voor elk wat wils, waarbij gezelligheid en een volle dansvloer onze insteek is. Wij spelen zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar spetterend als het een knallend feest moet zijn. Kortom: uw wensen staan bij ons altijd centraal.

Alsof u een groot orkest hoort spelen

Ondanks dat wij maar met 2 personen optreden, hoort u door middel van de hedendaagse techniek toch een volledige grote band met een zeer comfortabele sound.

Doordat wij gebruik maken van een compacte professionele geluid- en lichtset die geschikt is voor feesten van 25 tot 250 personen, kunnen wij in bijna elke locatie van groot tot klein optredens verzorgen.

Waar is duo Joyride in te zetten

Uiteraard verzorgen zij ook al jaren live muziek en entertainment op bruiloften. Ook voor jouw 12,5 jarige bruiloft, 25 jarige bruiloft, 40 jarige bruiloft, 50 jarige bruiloft of zelfs uw 60 jarige bruiloft, hebben zij meer dan voldoende repertoire in huis.

Duo Joyride heeft een zeer uitgebreid Engels-, Spaans- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en voor elk wat wils. Zij hebben geen vast repertoire, maar spelen altijd in op de situatie ter plekke, dus wat jouw feest nodig heeft.

Joyride ook te boeken in grotere formaties

Boeken of een optie plaatsen voor Duo Joyride?

Voor meer informatie over Duo Joyride kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Duo Joyride

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 37838 mensen

Specificaties van Duo Joyride

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten binnen 5 uur
  • Geluid: Inclusief tot 125 personen.
  • Licht: Kleine lichtset
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Duo Joyride

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 7.

Hotel 46

  • Door: Miranda Kampen
  • Locatie: Hotel 46
  • Datum:

goed verzorgd optreden

Waardering:

7,0

Boeking of een optie plaatsen voor Duo Joyride

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Duo Joyride kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.