Duo Joyride

Duo Joyride boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Duo Joyride.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Joyride allround Duo

Joyride bestaat al meer dan 15 jaar, waardoor wij een behoorlijk op elkaar ingespeeld allround duo zijn, met nog steeds een bijzonder enthousiaste uitstraling. Wij hebben een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden, voor jong en oud en voor elk wat wils, waarbij gezelligheid en een volle dansvloer onze insteek is. Wij spelen zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar spetterend als het een knallend feest moet zijn. Kortom: uw wensen staan bij ons altijd centraal.

Alsof u een groot orkest hoort spelen

Ondanks dat wij maar met 2 personen optreden, hoort u door middel van de hedendaagse techniek toch een volledige grote band met een zeer comfortabele sound.

Doordat wij gebruik maken van een compacte professionele geluid- en lichtset die geschikt is voor feesten van 25 tot 250 personen, kunnen wij in bijna elke locatie van groot tot klein optredens verzorgen.

Live Shows en Entertainment Sets

Wij hebben indien u dit wenst ook de mogelijkheid om één of twee spetterende live gezongen show en entertainment sets te brengen. Wij brengen dan diverse songs in diverse soorten van showkleding indien dit mogelijk tussen uw gasten in. Hierdoor krijgen deze show en entertainment sets een wervelend en interactief karakter, wat voor het publiek altijd bijzonder aanstekelijk werkt en waardoor een volle dansvloer tijdens deze sets eigenlijk meer regel dan uitzondering is. Tijdens deze live gezongen show en entertainment sets wisselen wij ongeveer 15 keer van kleding, waardoor uw gasten ook t.a.v. onze kleding van de ene in de andere verbazing zullen vallen. Uiteraard zullen ludieke momenten hierin ook niet ontbreken.

In de showsets zitten nummers uit de jaren 60 tot 80 en enkele Nederlandstalige nummers. Zeg maar de swing, de rock'n'roll, de twist, Z. Amerikaans, wat soul music, de 70's en 80's en nog even lekker meezingen met wat nummers van eigen bodem.

Ook kunnen wij op verzoek tussen deze show en entertainment sets een ludiek interactief spelletje brengen. René tovert zich dan om als "Tinus Trekveer". Tinus Tekveer zal dan enkele heren uit het publiek uit nodigen om zelf even een optreden te verzorgen. Eigenlijk niets meer of minder dan tussendoor gewoon even ouderwets lachen, gieren en brullen !!

Kortom: we beginnen in deze opzet dan als allround duo in bandvorm, met later op de avond enkele spetterende en unieke show- en entertainment sets.

Joyride ook te boeken in grotere formaties

Boeken of een optie plaatsen voor Duo Joyride?

Voor meer informatie over Duo Joyride kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Duo Joyride

Deze act is bekeken door 32681 mensen

Specificaties van Duo Joyride

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten binnen 5 uur
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief m.u.v. Waddeneilanden
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Duo Joyride

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 7.

Hotel 46

  • Door: Miranda Kampen
  • Locatie: Hotel 46
  • Datum:

goed verzorgd optreden

Waardering:

7,0

Boeking of een optie plaatsen voor Duo Joyride

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Duo Joyride kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.