Sesam Sensation Band

Sesam Sensation Band boeken of inhuren | JB Productions Sander van den Berg

Sesam Sensation Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sesam Sensation Band.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dit jaar bestaat de band 40 jaar. Al die tijd heeft Sesam Sensation geïnvesteerd in kwaliteit, muziek, muzikanten en materiaal; zoals
(onlangs) de gloednieuwe kledinglijn en nieuwe decors. 
Maar er is meer!

Zangeres Anne Stalman (bekend van o.a. AVRO's hitprogramma Op Zoek Naar Evita en haar rollen in meerdere grote Joop van den Ende musicals) is toegevoegd aan de band en ‘viert’ haar éénjarig bestaan bij Sesam Sensation.

En als muzikale kers op de taart heeft de bekende dj/presentator Erik de Zwart samen met Top40-dj Jeroen Nieuwenhuize deze band (namens de officiële Top40) geselecteerd als vaste begeleidingsband van de ‘’Top40 Live” in de Nederlandse theaters. Misschien wel de mooiste mijlpaal die een allround coverband kan bereiken!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Sesam Sensation Band?

Voor meer informatie over Sesam Sensation Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sesam Sensation Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Orkesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32459 mensen

Specificaties van Sesam Sensation Band

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten, 4 x 45 min. binnen 4 uur, 4 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Sesam Sensation Band

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Optisport Oud-Beijerland

  • Locatie: Medemblik
  • Datum:

Waardering:

9,0

Biografie van Sesam Sensation Band

Sesam is een moderne showband bestaande uit 6 zeer ervaren topmusici.

In de frontlinie vinden we zangeres Jantien Bijvoet en zanger Sebastiano Zafarana. Jantien is bekend van o.a. ‘Op zoek naar Evita’ en de musical ‘Joseph’. Sebastiano Zafarana is een ex-musicalster uit de stal van ‘Joop van den Ende’. Hij speelde rollen in de voorstellingen ‘Exit’, ‘Elisabeth’, ‘Titanic’, ’ Jeans 12’ en ‘Assassins’. Tevens werkte hij mee aan diverse Musical Awards Gala's en was Sebastiano als solist te zien in ‘Musicals in Ahoy’. Beide entertainers worden muzikaal begeleid door vier zeer getalenteerde instrumentalisten die het bekende muzikaal hoge niveau van Sesam bewaken. Buiten hun vertrouwde instrumenten beheersen deze heren ook perfect hun stem. Met maar liefst zes leadvocalisten brengt Sesam een programma waarbij het publiek zich al snel aanwezig waant bij een avond met vele verschillende artiesten. Sesam is interactief, veelzijdig, origineel en beschikt daarnaast ook nog eens over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt. Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet Sesam een ieder aan zich te binden en heeft de band in no time een klik met het publiek gemaakt.

Een avond Sesam biedt voor elk wat wils. Werkelijk alles komt aan bod en niets is te dol. Zo heeft Sesam speciale showblokken zoals ‘The Black Light Dance Act, ‘De Paul Potts opera imitatie’, ‘Tina Turner’, ‘De Toppers’ en andere showelementen die het geheel complementeren. Daarnaast is Sesam ook te boeken met professionele danseressen! De muzikale kracht van de band wordt onderstreept door perfect geluid en een geweldige lichtshow. Niet voor niets draait de band al geruime tijd mee aan de top en wordt gezien als één van de betere en meest veelzijdige coverbands van Nederland.

Kortom Sesam is “the must have” voor elk evenement!


 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Sesam Sensation Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sesam Sensation Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.