De Swingers

De Swingers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Swingers.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bent u op zoek naar een akoestisch/mobiel trio wat past op elk bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of receptie? De Swingers bestaan uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen.

De Swingers spelen live uitsluitens op akoestische instrumenten

Net zoals op hun CD “Covers Galore”. Ze spelen intstrumenten zoals contrabas, gitaar en cajon. Het repertoire behelst bekende (en hele bekende), lekker in het gehoor liggende songs uit verschillende muziekgenres. Van rock ’n roll tot meezingers en van blues tot disco. 

De bandleden hebben in binnen- en buitenland met artiesten als Paul Burlison (gitaarheld uit de jaren ’50), James Burton (gitarist van o.a. Elvis Presley, Johnny Cash en Frank Sinatra), Rocky Burnette (80’s hit Tired of Toein' the Line), Jim Weider (The Band), Albert Lee (gitarist van o.a. Everly Brothers, Emmylou Harris en Eric Clapton) en in diverse andere bezettingen gespeeld voordat ze uiteindelijk in 2010 de Swingers hebben gevormd.

De strak in het pak gestoken Swingers kunnen zowel versterkt als akoestisch/mobiel optreden.

Dus net zo goed op een podium als tussen het publiek zelf. Dit gecombineerd met hun knappe, intelligente en charmante uitstraling zorgt ervoor dat ze door muziekliefhebbers uit elke leeftijdscategorie worden bewonderd. De aanwezige gasten zullen u zeker roemen om uw keuze.

De Swingers spelen vaak akoestisch/mobiel, maar beschikken ook over een mobiele geluidsbox (draadloos) voor als het net iets meer volume moet hebben, zoals bijvoorbeeld tijdens een hele drukke receptie. Verder beschikken ze ook over een uitgebreide geluidsinstallatie (om lekker op te dansen).

De altijd vrolijke Swingers bestaan uit:

  • Martin Voogd – Gitaar en zang
  • Bart Klomp – Contrabas en zang
  • Robert van Driesten – Cajon en zang

Boeken of een optie plaatsen voor De Swingers?

Voor meer informatie over De Swingers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Swingers

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 38270 mensen

Specificaties van De Swingers

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 3 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Swingers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Swingers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.