Portretknipster Jeanette - Silhouetknipster

Portretknipster Jeanette - Silhouetknipster boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Portretknipster Jeanette - Silhouetknipster.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140
Door de laatste eeuwen heen in Europa nog steeds een zeldzaam beroep: portretknipper....
 
Jeanet heeft deze historische kunst zichzelf eigen gemaakt, en als portretknipster zich gespecialiseerd in het silhouetknippen op events.
In een bijpassende ambiance creëert zij een gezellige sfeer, ook door de spontane communicatie met de omstanders en het model, dat maar al te graag voor zo'n gedetailleerd kunstwerk slechts 5 minutenposeert.
 

Publiek vermaakt zich rondom Portretknipster

Voor het publiek dat zich nieuwsgierig om deze act heen schaart, is het iedere keer weer verrassend om te zien hoe snel èn precies Jeanette een gelijkend portret ‘en profil’ van u en uw gasten weet te knippen!

Extra persoonlijk wordt het, als u zèlf de kleur kiest waaruit geknipt wordt....van 'zwart op wit' en van 'hout tot goud'.
 
Ook dubbelportretten maakt ze in een handomdraai. Ze kleedt zich meestal in Franse stijl (ook andere outfits mogelijk) en is inzetbaar zowel als vaste en mobiele act.

Boeking of een optie plaatsen voor Portretknipster Jeanette - Silhouetknipster?

Voor meer informatie over Portretknipster Jeanette - Silhouetknipster kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Portretknipster Jeanette - Silhouetknipster

Deze act is bekeken door 6243 mensen

Specificaties van Portretknipster Jeanette - Silhouetknipster

  • Tijdsduur: 4 x 60 minuten
  • Reiskosten: € 0,25 per km vanaf Velp