Meet & Greet Diego

Meet & Greet Diego boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Diego.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Go, Diego, Go ! Bekend van Nick. Jr.

Diego is een natuurheld en dierenvriend. Hij gaat vaak met Dora mee op haar avonturen. 

Diego is het neefje van de bekende Dora the Explorer en een echte klassieker onder de bekende Characters. Al 5 jaar in de top 2 meest populaire characters in Nederland en Belgie.

Go, Diego, Go! is een geanimeerde serie voor peuters en kleuters.

Het is een gerelateerde serie aan Dora de ontdekker. Het primaire doel van de serie is kleuters te leren lezen, tellen, schrijven en andere basisbehoeften aan te leren. Ook worden er vaak Engelse woorden gebruikt.

De hoofdpersoon van de serie is een tweetalig (Engels en Nederlands), acht jaar oud jongetje, genaamd Diego Márquez die dieren in nood helpt met hun problemen, vooral in het regenwoud. Hij heeft een hulpje genaamd "Baby Jaguar" die hem assisteert met zijn reddingen. Diego kan met dieren praten en weet dus altijd wat hij moet doen.

Diego is de oudere neef van Dora; Dora is vaak te zien in deze serie als gastspeler, zonder Boots. Diego heeft ook nog een zus van 11 jaar oud, zij heet Alicia. Ze helpt Diego vaak met zijn reddingen, en kan veel dingen met haar computer doen, zoals informatie opzoeken over de dieren.

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Diego?

Voor meer informatie over Meet & Greet Diego kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Diego

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31183 mensen

Specificaties van Meet & Greet Diego

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: kinderen van 3 t/m 8 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,55 per km. vanaf Molenaarsgraaf v.v.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Diego

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Diego kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.