Levend Standbeeld - De Gastheer

Levend Standbeeld - De Gastheer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - De Gastheer.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Levend Standbeeld De Gastheer is niet alleen een goede bediende, maar ook een knappe komiek die u graag op uw wenken bediend. Met zijn tafeltje al voor u gedekt, gaat u terug in de tijd waar de ober nog een echte gastheer was.

De Gastheer is uitermate geschikt voor culinaire evenementen

Informeer naar de mogelijkheden m.b.t. boekingen van dit geweldig leuke Levende Standbeeld -  De Gastheer.

Levend Standbeeld inzetten op jouw evenement? 

Wanneer je rekening kunt houden met in ieder geval onderstaande belangrijkste puntjes, dan komen wij graag met onze levende standbeelden naar jouw evenement.

 • Een artiest is ruim optijd aanwezig op het evenement. Het duurt namelijk even voordat een artiest een levend standbeeld wordt. Hier gaat veel grime aan vooraf. Ook duurt het vaak even voordat het vaak stugge kostuum aangetrokken is.
 • De kleedruimte dient ruim te zijn i.v.m. vaak grote kostuums. Voorzien van tafel en stoel. Dit moet ook de ruimte zijn waar het beeld kan pauzeren i.v.m. bijschminken. Niet te ver van de optreedlocatie i.v.m. het lastig lopen in een stug kostuum. En er dient warm en koud stromend water aanwezig te zijn i.v.m. het afschminken.
 • Wanneer het beeld buiten ingezet moet worden, houdt dan rekening met de weersomstandigheden. De beelden kunnen niet in de regen staan, omdat kostuums dan kapot gaan. En wanneer het weer koud en guur is is het voor een beeld ook niet te doen om buiten te staan. Een beeld staat minimaal 45 minuten stil. Wanneer dit gedaan moet worden in enorme kou, dan verstijven ze letterlijk van de kou.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Gastheer?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - De Gastheer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - De Gastheer

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 37458 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - De Gastheer

 • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: € 0,35 per km va. Breda (vice versa)
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Levend Standbeeld - De Gastheer

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

VZW Amival

 • Door: Tom Lemmens
 • Locatie: Feestzaal Hof ter Smisse
 • Datum:

Een zeer verzorgde performance en een gesmaakt door de meeste gasten.

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Gastheer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - De Gastheer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.