Levend Standbeeld - De Hollandse Dames

Levend Standbeeld - De Hollandse Dames boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - De Hollandse Dames.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Hollandse Dames zijn twee nostalgische dametjes. Het is net of ze van echt Delfts blauw porselein zijn. Samen laten ze hun publiek genieten van de schoonheid uit de Hollandse cultuur. 

Met nostalgie aan hun neusjes en klei aan hun klompen. Dankzij deze parmantige porseleinen poppetjes proef je pannenkoeken en poffertjes, denk je aan draaiorgels, koeien en kaas, molens en de mosselman en krijg je spontaan trek in haring met uitjes. Dit aardewerken stelletje van Hollandse bodem klettert trots met hun tulpjes op hun klompen door het publiek. In Oud-Hollands klederdracht gestoken, lachen ze verlegen vanonder hun kanten kapjes en kraagjes. En toch, ondanks hun breekbaarheid, schuwen deze broze deerns niet voor een dansje of het uitdelen van uw Neerlandse lekkernijen

Je kunt de Hollandse dames kaas of tulpen laten uitdelen. Deze dames zijn geschikt voor ieder evenement met een Hollands tintje.

Levend Standbeeld inzetten op jouw evenement? 

Wanneer je rekening kunt houden met in ieder geval onderstaande belangrijkste puntjes, dan komen wij graag met onze levende standbeelden naar jouw evenement.

 • Een artiest is ruim optijd aanwezig op het evenement. Het duurt namelijk even voordat een artiest een levend standbeeld wordt. Hier gaat veel grime aan vooraf. Ook duurt het vaak even voordat het vaak stugge kostuum aangetrokken is.
 • De kleedruimte dient ruim te zijn i.v.m. vaak grote kostuums. Voorzien van tafel en stoel. Dit moet ook de ruimte zijn waar het beeld kan pauzeren i.v.m. bijschminken. Niet te ver van de optreedlocatie i.v.m. het lastig lopen in een stug kostuum. En er dient warm en koud stromend water aanwezig te zijn i.v.m. het afschminken.
 • Wanneer het beeld buiten ingezet moet worden, houdt dan rekening met de weersomstandigheden. De beelden kunnen niet in de regen staan, omdat kostuums dan kapot gaan. En wanneer het weer koud en guur is is het voor een beeld ook niet te doen om buiten te staan. Een beeld staat minimaal 45 minuten stil. Wanneer dit gedaan moet worden in enorme kou, dan verstijven ze letterlijk van de kou.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Hollandse Dames?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - De Hollandse Dames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - De Hollandse Dames

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 50920 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - De Hollandse Dames

 • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 2 personen
 • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Levend Standbeeld - De Hollandse Dames

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

WINKELCENTRUM DE DRIEHOEK

 • Door: Karin
 • Locatie: Oldenzaal
 • Datum:

Super leuk!

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Hollandse Dames

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - De Hollandse Dames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.