Geisha's

Geisha's boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Geisha's.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De parels van perfectie uit het oosten! Deze geheimzinnig glimlachende gezelschapsdames, afkomstig uit het land van de nachtegaal, zijn uiterst geschikt voor een alleraardigst ‘Acte de préséance’. De Geisha’s, gekleed in kimono, zijn een traditioneel toonbeeld van de Japanse schoonheid, kunst en cultuur. Compleet met geweven waaiers en parasol, versierd met bloeiende bloesem, schuifelen deze mystieke Oosterse muzen op hun Zori sandalen voorbij. Galant groetend, voorbeeldig buigend, trekken hun verfijnd gebleekte gezichten ieders aandacht. Want een blik en een glimlach gaat aan niemand voorbij, van deze mysterieuze en uiterst gracieuze dames van de kunst.

De Geisha’s worden ze vaak gebruikt bij evenementen met een oosters thema.

Deze Japanse gezelschapsdames laten u meegenieten van de oosterse cultuur en haar schoonheden. Ze kunnen zoals een echte Geisha de genodigden ontvangen, vermaken en voorzien van een drankje e.d. Indien het meer een straatevenement betreft, zullen de Geisha’s een loop act opvoeren waarbij zij synchroon bewegen. Dit doen zij met behulp van een choreografie en hun accessoires; een authentieke parasol en waaier.

Ook enkel te boeken.

Boeken of een optie plaatsen voor Geisha's?

Voor meer informatie over Geisha's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Geisha's

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 46710 mensen

Specificaties van Geisha's

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Geisha's

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Charmant Group Benelux

  • Door: L. Veldhuis
  • Locatie: Nijkerk
  • Datum:

De geisha’s zagen er prachtig uit en bleven goed in hun rol. We hebben er veel positieve reacties op gekregen!

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Geisha's

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Geisha's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.