The Exclusieve Strings

The Exclusieve Strings boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Exclusieve Strings.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
The Exclusieve Strings bestaan uit vier beeldmooie violistes met passie, uitstraling en veel power. Geen Stradivarii, maar hightech strings. Een eigentijdse sound met een mix van klassieke en popmuziek gebracht door geschoolde topmusici die op het podium een metamorfose ondergaan. 

The Exclusieve Strings en hun leden

Deze exclusieve meidengroep bestaat uit de Anzhim Medetbayeva uit Kazakhstand, Danielle van Berkom uit Nederland, Maryna Lepiasevich uit Belarus en Tamara Savic uit Servië.
 
Ze studeren aan de meest prestigieuze conservatoria in de wereld. Het is orkestleider Jan Ceulemans die de vier meiden na hun studie bij elkaar brengt. In de Antwerpse Koning Elisabethzaal debuteert The Exclusive Strings. Moeiteloos schakelen de damens van klassieke meesterwerken over naar experimenteel en hedendaags. Vol overgave en passie staat de dames op het podium. Het blijkt een gouden combinatie. Binnen no time is The Exclusive Stringsrazend populair en treden de dames met hun verbazingwekkende podiumact op in Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Cannes, Cairo, Dubai, Londen, Madrid, Wenen en vele andere wereldsteden.

 

Boeken of een optie plaatsen voor The Exclusieve Strings?

Voor meer informatie over The Exclusieve Strings kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Exclusieve Strings

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22906 mensen

Specificaties van The Exclusieve Strings

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The Exclusieve Strings

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Exclusieve Strings kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.