Jorge Castro

Jorge Castro boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jorge Castro.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jorge Castro is een van de meest geboekte tenoren van Nederland. Hij begon zijn carriëre in zijn vaderland, waar hij de eerste prijs won op een televisietalentenjacht van Canal 9 TV Paraguay.

Jorge Castro was in eigen land al een ster, toen hij in 1984 naar Europa kwam voor een tournee van 6 maanden door Spanje, die uiteindelijk 2 jaar zou duren. Daarna vertrok hij in 1986 naar Monaco, alwaar hij zich vestigde en van waaruit hij optrad in Italië, Zwitserland, Griekenland, Rusland, Engeland en de Verenigde Staten. Kortom een hele brede internationale carriëre.

Boeken of een optie plaatsen voor Jorge Castro?

Voor meer informatie over Jorge Castro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jorge Castro

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30377 mensen

Specificaties van Jorge Castro

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Jorge Castro

Jorge Castro is geboren op 9 maart 1959 in Asunciën, Paraguay. Zanger Jorge Castro is een volstrekt unieke persoonlijkheid met een indrukwekkend verleden en een voortreffelijke artistieke toekomst.

Hij begon zijn carriëre in zijn vaderland, waar hij de eerste prijs won op een televisietalentenjacht van Canal 9 TV Paraguay. De prijs bestond uit een 2-jarig contract bij dit tv-station, om hier als exclusieve artiest op te treden. Jorge Castro was in eigen land al een ster, toen hij in 1984 naar Europa kwam voor een tournee van 6 maanden door Spanje, die uiteindelijk 2 jaar zou duren. Daarna vertrok hij in 1986 naar Monaco, alwaar hij zich vestigde en van waaruit hij optrad in Italië, Zwitserland, Griekenland, Rusland, Engeland en de Verenigde Staten. Kortom een hele brede internationale carriëre.

In 1989 vertrok hij vanuit Frankrijk naar Zwitserland om aldaar in verschillende steden concerten te geven. Sinds 1990 is hij met zijn prachtige repertoire te bewonderen in ons land; onvergetelijk is zijn imitatie van Luciano Pavarotti's "Caruso", goed voor de eindoverwinning in de grote finale van Henny Huismans Soundmixshow van 1991.

Jorge Castro schrijft zijn eigen teksten. Hij heeft tot nu toe 8 singles en 2 albums gemaakt. Met zijn internationale optredens ontmoette hij vaak wereldberoemde artiesten zoals Frank Sinatra, The Gipsy Kings, etc.

Tijdens enkele televisieopnamen in Zuid-Amerika ontmoette hij in dezelfde programma's Enrique Iglesias en Ricky Martin. In 1996 vertegenwoordigde hij zijn land op het Zuid-Amerikaanse songfestival "Oti", waar hij de 2de plaats bereikte. Op zijn nieuwe album "Castro" staan 14 nieuwe songs die, naar wij denken, allen een diepe indruk zullen achterlaten bij het publiek en natuurlijk bij radio en TV.

In 2003 is Jorge uitgeroepen tot ereburger van Asuncion.In 2004 deed Jorge mee met het Nationaal Songfestival met het liedje ‘Ritornero”.Begin 2006 vond de internationale release plaats van zijn nieuwste CD / DVD ‘Emotions’.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Jorge Castro

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jorge Castro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.