Brigitte Nijman

Brigitte Nijman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Brigitte Nijman.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Brigitte Nijman lanceerde haar derde single "Altijd Laat". Brigitte maakt graag muziek voor een breed publiek. De afgelopen jaren was Brigitte Nijman in diverse musicals te bewonderen. Vanaf nu pakt ze haar solo carriere weer op en is volop te boeken voor optreden in het land.

Boeken of een optie plaatsen voor Brigitte Nijman?

Voor meer informatie over Brigitte Nijman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Brigitte Nijman

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25762 mensen

Specificaties van Brigitte Nijman

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Brigitte Nijman

Brigitte studeerde af aan de “Academie voor Lichte Muziek” in Hilversum. Direct na haar opleiding werd ze leadzangeres in de Muziektheater-productie Jeans 3,4 en 5.

Bij het “Orkest van de Koninklijke Luchtmacht” was Brigitte te zien in de Bevrijdingsshow “On The Air”. Sinds 1996 speelde ze onafgebroken hoofdrollen in Musicals en Muziektheater-producties.

In 1996/97 speelde ze in “Evita” ( alternate Evita Peron) en als understudy Maria in de Vlaamse “The Sound of Music”. In 1997/98 veroverde zij de rol van Sandy in de Nederlandse productie van “Grease” en daarna was ze te zien in de alom geprezen “The Dancing Queens”, A Tribute to Abba, in het Amsterdamse “Werkteater ” en als hoofdvoorstelling in het “Broadway Theater ShowBizCity”. In 2000 werkte Brigitte wederom als soliste met het “Orkest van de Koninklijke Luchtmacht” in de theatershow “Going Dutch” en naast Willeke Alberti in de Revue “Meer dan Brood alleen”. Tot 28 februari 2002 speelde Brigitte 3 x per week de rol van Grace Kelly in “Grace” de musical. In hetzelfde jaar stond Brigitte samen met haar collega’s in Ahoy tijdens “Musicals in Concert”. In seizoen 2002/2003 speelde ze o.a Mia Farrow en Nancy Sinatra jr. in “Sinatra that’s life!”. Op televisie was zij o.a te zien in de series “Zo ken ik iemand” en “Luifel en Luifel”. Verder verleent Brigitte haar stem aan vele kinderseries oa. Bella in de Teleac serie “Tweenies”, Helena in Disney’s “Hercules” en Tuptim in “De koning en ik”. Tussen alle bedrijven door is Brigitte, samen met haar collega’s Tony Neef en Rolf Koster, te zien op (bedrijfs)feesten en evenementen met het Duitse komische trio “Heidi und die Heino’s” en met een ode aan het Songfestival in de formatie “Your Votes” en samen met Tony vormt zij het duo “Musicals in Motion”. In 2003 was Brigitte te zien in een toneelstuk met liedjes; “Onder Ons” gemaakt Edwin de Jong in opdracht van de “De Zonnebloem”. In 2004 nam ze de rol van Lidwientje Walg over van Chantal Janzen in “Kunt U mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?”. Van januari t/m mei 2005 was Brigitte samen met oa. Johnny Logan en met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht te zien in de theatertour “Songfestival in Concert”. In theaterseizoen 2005/2006 speelde ze Martha Bell in de musical Pietje Bell.
En in 2006/2007 heeft ze een tour gedaan met Willeke Alberti, die haar vijftig jarig jubileum vierde in de theatervoorstelling “Goud”. Ze speelde oa de jonge Willeke. In seizoen 2007/2008 was ze te zien in het Musical Theaterconcert “Musical to the Max” met oa. Tony Neef en in “A Tribute to the Bee Gees” een ode aan de popgroep “The Bee Gees”. Seizoen 2008/2009 was ze solist bij een theatertour met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in het Nederlandstalige liedjes programma “Going Dutch”. En ze speelde Lara Steen in de Musical-Thriller “No way to treat a lady” in het M-Lab. In 2010 was ze te zien in “Een Schitterende jongen” daarin speelde ze een van de hoofdrollen, een toneelstuk met liedjes, dat gespeeld werd voor het Amsterdams Kleinkunst Festival.

In seizoen 2012 heeft Brigitte samen met Laura Vlasblom een eigen voorstelling gemaakt en gespeeld met de titel “Haar”. Een theaterconcert met leuke en minder leuke anekdotes over het leven van de werkende vrouw, kortom met verhaaltjes uit hun eigen leven.

Inmiddels heeft Brigitte 3 succesvolle singles uitgebracht. In sept 2012 De Mooiste dag, eind jan 2013 Verslaafd aan jou en in oktober 2013 Altijd Laat. De laatste single Altijd Laat is nu nog volop aan het stijgen.

Brigitte heeft haar solo set inmiddels compleet vernieuwd en treedt sinds een aantal jaren regelmatig  solo op. Ze zingt toegankelijk, mooi en swingend Nederlandstalige repertoire met orkestband maar ze is ook te boeken met een Live band. Ook presenteert ze in combinatie met haar zang op de betere evenementen en feesten.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Brigitte Nijman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Brigitte Nijman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.