Zuurstof - De nieuwe single van Antje Monteiro

09/06/2017

Antje Monteiro brengt vandaag haar nieuwe single 'Zuurstof' uit.

Dit is de eerste single die is uitgebracht onder het platenlabel 'Dino Music'. Het nummer is een prachtige ode aan de liefde, waar velen zich in zullen herkennen. 

Ondanks dat Antje de afgelopen tijd razend druk is geweest met het theaterstuk 'Opvliegers' en haar optredens in het land, heeft ze toch tijd weten te maken voor haar passie muziek. De afgelopen periode heeft ze gewerkt aan nieuw repertoire en schreef zij voor het eerst mee aan liedjes voor haar nieuwe album. De single 'Zuurstof' schreef Antje met Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. Afgelopen jaar tekende ze een contract bij Dino Music en de eerste release op dit label is nu een feit.

Antje: "Het meeschrijven aan mijn eigen muziek was al jaren een wens en maken de liedjes nog persoonlijker. Ook de samenwerking met Patrick Drabe van 'Lake Side Productions' was een mooi proces. Patrick en ik kennen elkaar al jaren dus samen werken aan mijn 2e album waarbij we op zoek zijn gegaan naar de kern van wie ik ben als artiest en vrouw, heeft een fantastisch resultaat opgeleverd waar ik heel trots op ben!"

Het nummer 'Zuurstof' zal natuurlijk vanaf nu bij elk optreden te horen zijn.

De agenda voor boekingen voor Antje Monteiro is nu geopend voor de periode tot en met september 2017.

Boeking of een optie plaatsen voor Antje Monteiro

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Antje Monteiro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.