Antje Monteiro scoort met "Gipsy Girls" en nieuwe single

19/09/2012

Met de zesdelige serie ‘GIPSY GIRLS’ debuteert zangeres, musicalster en presentatrice Antje Monteiro nu ook als televisiemaker. De serie is sinds enkele weken iedere donderdag om 21.30 uur te zijn bij RTL 4 en de kijkcijfers ovetreffen alle verwachtingen. Wekelijks kijken bijna 1 miljoen mensen naar de spraakmakende serie, waarin Antje de mensen een kijkje gunt in het leven van de echte ‘Gipsy Girls’

Buiten haar werkzaamheden als televisiemaker, is Antje natuurlijk ook nog actief als zangeres. Haar nieuwe single ‘Wat Een Ander Ook Zegt’ is net uit, en is tevens de titelsong van ‘Gipsy Girls’. Het nummer gooit hoge ogen. De afgelopen weken was Antje al te zien in diverse TV programma’s zoals Life4You en Koffietijd.

Antje komt met vernieuwde bühne show

Antje komt vanaf heden met een compleet vernieuwde bühne show waarin zij samen met 2 mannelijke dansers menig podium onveilig zal gaan maken. Diverse uptempo songs, overgoten met een Gipsy sausje, zullen de revue passeren tijdens haar bühne shows. Van opzwepende songs van ondermeer Gloria Estafan tot een heuse Spanish /Gipsy Dance Medley.

Daarnaast is Antje natuurlijk ook te boeken met haar oude, vertrouwde shows vol Dance Classics en eigen repertoire.

Boeking of een optie plaatsen voor Antje Monteiro

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Antje Monteiro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.