Antje Monteiro

Antje Monteiro boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Antje Monteiro.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady. Haar sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling blijken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle muzikale carrière. 

U kent Antje Monteiro oa van de hits

 • Jij zal altijd van mij zijn
 • Vrijen met jou
 • Je kent me

Maar Antje is ook bekend van TV door oa de programma's 

 • Het Gevoel Van ...
 • Gypsy Girls
 • Sterren dansen op het IJs

Antje is voor allerhande evenementen inzetbaar met haar swingende tapeact, als professionele presentatrice en met de complete (tailormade!) productie van “Het Gevoel Van…”.

Boeken of een optie plaatsen voor Antje Monteiro?

Voor meer informatie over Antje Monteiro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Antje Monteiro

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 96239 mensen

Specificaties van Antje Monteiro

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Antje Monteiro

Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady!

 
Niet zo verwonderlijk dat de carrière van Antje een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling heeft doorgemaakt. Antje startte haar carrière ooit in theaterproductie Jeans waarmee zij 2 jaar langs de theaters toerde. De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarrière In 1998 werd zij uitgroepen door RTL4  tot "zangtalent ´98". Als klap op de vuurpijl kreeg Antje, uit 900 kandidaten, de hoofdrol van Amneris aangeboden in de meest succesvolle musical die Nederland ooit heeft gekend: Aida. Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheater op de planken en haar rol in Aida bleek baanbrekend voor een nationale carrière voor deze zingende nachtegaal. Zij werd voor haar rol genomineerd voor de Johnny Kraaykamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol 2002.  
 
De KRO benaderde Antje voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma "Het Gevoel Van....". De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse TV naar een nog hogere dimensie en niet in de laatste plaats naar torenhoge kijkcijfers. Dat de combinatie van presenteren en zingen Antje op het lijf is geschreven, bewees ze méér dan ooit in "Het Gevoel Van...." waarin Antje wekelijks voor een miljoenenpubliek met diverse nationale-en internationale vedetten een muzikale reis maakt door een bepaald jaar.
 
Dat Antje in het theater bijzonder succesvol is, bewees ze in 2004 wederom tijdens de Bernstein-concerten waarin ze samen met diverse andere topvocalisten (waaronder Monique Klemann) en onder live-begeleiding van het Metropole Orkest in de grotere theaters in Nederland heeft gestaan. En ook de theatertour KRO’s Het Gevoel van...in Concert waarmee Antje in het voorjaar 2005 in de Nederlandse theaters stond bleek een enorm succes.
 
2006 stond ook in het teken van theater. Zo was Antje te zien als Juf Jenny in de kinder Musical "Sesamstraat Live" . In mei van dat jaar 14 x in Ahoy met Musicals in Ahoy en trok Antje de stoute schoenen aan en stapte in de wereld van de Operette met La Vie Parisienne. O.a. met Ernst Daniel Smid en Maaike Widdershoven. In 2007 speelde Antje de hoofdrol in de musical Cats. ( zij deelde deze rol met Anita Meijer, Pia Douwes, Vera Mann en Lone van Roosendaal).
 
In 2009 is haar lang gekoesterde droom in vervulling gegaan: haar eigen Nederlandstalige album is inmiddels uitgekomen! 100 % Antje waarvan 3 singles de single top 20 haalde respectievelijk de 18,17e en 16e plaats.
 
Vanaf 1 augustus 2010 speelde Antje een hoofdrol in de komische musical Crazy Shopping welke in koninklijk Theater Carré in première ging. Januari 2011 kwam er een nieuwe uitdaging: een hoofdrol in de Rock musical We Will Rock you. Antje speelde de sexy en krachtige rol van "Killer Queen" die te zien was in het Beatrix Theater in Utrecht.
 
Ook achter de schermen is Antje succesvol. Met haar productie bedrijf, Ram Entertainment, bedacht, verkocht en produceerde Antje de tv serie `Gypsy Girls. De serie werd een hit op RTL4.
 
2013 begint goed voor deze rasartiest want vanaf 1 januari is zij te zien op SBS6 met `Sterren dansen op het IJs, en zal haar 2e album uit komen. 
 
Daarnaast vertoont de agenda van Antje maar weinig lege plekken, aangezien Antje naast haar drukke TV-en theaterwerkzaamheden ook veelvuldig wordt gevraagd voor optredens in het land en het presenteren van diverse evenementen.
Naast haar werk als zangeres, musicalster en presentatrice, is Antje ambassadeur van stichting Kika en Simavi.
 
Ook voor de komende periode staat er dus veel op de agenda van Antje en zal deze veelzijdige artiest het publiek blijven verrassen op TV en in het theater! 
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Antje Monteiro

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Antje Monteiro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.