'Ons Royke' is ongekend populair!

23/05/2014

Nederland kan niet meer om Roy Donders heen. Zijn nieuwe serie 'Meer dan stylist van het Zuiden', welke wekelijks te zien is op dinsdag en zondag, scoort op dit moment erg goed. 
Maar vanaf deze week zien ook miljoenen Nederlanders Roy dagelijks op televisie in de nieuwe commercial van supermarktketen Jumbo. 
 
Stylist van het zuiden Roy Donders heeft voor Jumbo Supermarkten een 'juichpak' ontworpen. Klanten van de Veghelse supermarktketen kunnen sparen voor dit speciale huispak.
 
Om de actie kracht bij te zetten, heeft Roy Donders samen met René Froger een speciaal WK-lied opgenomen: Juich voor Nederland!

'Absolute must-have'

"Het unieke juichpak wordt daarbij een absolute must-have", verwacht Matthijs Moeken, directeur marketing van Jumbo. "We hebben onze handen met die van René en Roy ineen geslagen. Dankzij het unieke juichpak kunnen onze klanten zich volgende maand feestelijk uitdossen om het WK in stijl te beleven, terwijl het lied de oranjekoorts aanwakkert."

Jumbo klanten ontvangen bij elke tien euro aan boodschappen één WK-zegel. Wie vijf zegels heeft gespaard, kan tegen bijbetaling van 9,99 euro een Roy Donders juichpak bestellen. De pakken zijn uniseks en in drie verschillende maten verkrijgbaar.