Roy Donders - Stylist van het Zuiden

Roy Donders - Stylist van het Zuiden boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Roy Donders - Stylist van het Zuiden.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Kijkcijferkanon, Huispakken, Krultang & haarlak, Glitters & Pailletjes, Rojami's, Worstenbroodjes met spek

Roy Donders, de stylist van het Zuiden is geboren en getogen in Tilburg. Inmiddels is deze zanger maar ook realityman niet van de buis weg te denken. Hij werd natuurlijk bekend als de stylist met de krultang en haarlak maar naast het werken in zijn eigen kledingwinkel en het ontwerpen van zijn eigen kledinglijn, zet Roy ook menig feesttent op zijn kop. Met hits als Ga Voor Goud, Ik Wil Jou en Lalale weet Roy het publiek vanaf minuut één naar zich toe te trekken. Dit komt onder andere door het grote meezinggehalte en zijn enthousiasme op het podium.
Zijn album Geluk & Verdriet verscheen zomer 2018. Hierop is een aaneenschakeling van de mooiste levensliedjes, meezingers en tracks met de nodige traan.
Extra speciaal is Waar Ben Je Nou, over zijn onlangs overleden grootouders, geschreven door Ton en Gerard Koopmans. In 2019 verscheen de duet single met Wesley Klein, Al Mijn Maten. Ook nam hij de kerstsingle Voor Iedereen De Allermooiste Dagen op, een duet met Corry Konings.
Zonder twijfel één van de allerleukste “nieuwe” kerstliedjes sinds jaren.
De zomersingle van 2020, Vakantievlam, is een vlotte maar ook licht zwoele meezinger uit de pen van Waylon van der Heijden. Hiermee neemt Roy toch wel een voorschot op de komende zomer. 
 

Roy Donders is bekend van

 

  • Realitysoap Stylist van het Zuiden, Ranking The Stars, Dancing On Ice
  • Eigen kledinglijn en kledingwinkel
  • Hits: o.a. Ga Voor Goud, Ik Wil Jou, Lalale, Hoor Je 'T Ritme Van M'n Hart (Boem Boem), Kom Dichterbij en Wat Zijn Ze Lekker (duet met Patty Brard), Waar Ben Je Nou, De Wereld, Alleen Maar Dansen Met Jou, Er Is Een Tijd Van Komen en Vakantievlam
  • Duet met Wesley Klein - Al Mijn Maten
  • Duet met Corry Konings - Voor Iedereen De Allermooiste Dagen

Boeken of een optie plaatsen voor Roy Donders - Stylist van het Zuiden?

Voor meer informatie over Roy Donders - Stylist van het Zuiden kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Roy Donders - Stylist van het Zuiden

Deze act is bekeken door 36414 mensen

Specificaties van Roy Donders - Stylist van het Zuiden

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland