Roy Donders - Stylist van het Zuiden

Roy Donders - Stylist van het Zuiden boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Roy Donders - Stylist van het Zuiden.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Roy Donders, de stylist van het Zuiden is geboren en getogen in Tilburg. Inmiddels is deze zanger maar ook realityman niet van de buis weg te denken. Hij werd natuurlijk bekend als de stylist met de krultang en haarlak maar naast het werken in zijn eigen kledingwinkel en het ontwerpen van zijn eigen kledinglijn, zet Roy ook menig feesttent op zijn kop. Met hits als Ga Voor Goud, Ik Wil Jou en Lalale weet Roy het publiek vanaf minuut één naar zich toe te trekken.

Een groot meezingfeest en een super enthousiaste artiest op het podium

Zijn album Geluk & Verdriet verscheen zomer 2018. Hierop is een aaneenschakeling van de mooiste levensliedjes, meezingers en tracks met de nodige traan.

Extra speciaal is Waar Ben Je Nou, over zijn onlangs overleden grootouders, geschreven door Ton en Gerard Koopmans. In 2019 verscheen de duet single met Wesley Klein, Al Mijn Maten. Ook nam hij de kerstsingle Voor Iedereen De Allermooiste Dagen op, een duet met Corry Konings.

Zonder twijfel één van de allerleukste “nieuwe” kerstliedjes sinds jaren.

De zomersingle van 2020, Vakantievlam, is een vlotte maar ook licht zwoele meezinger uit de pen van Waylon van der Heijden. Hiermee neemt Roy toch wel een voorschot op de komende zomer. 

Roy Donders is bekend van

  • Realitysoap Stylist van het Zuiden, Ranking The Stars, Dancing On Ice
  • Eigen kledinglijn en kledingwinkel
  • Hits: o.a. Ga Voor Goud, Ik Wil Jou, Lalale, Hoor Je 'T Ritme Van M'n Hart (Boem Boem), Kom Dichterbij en Wat Zijn Ze Lekker (duet met Patty Brard), Waar Ben Je Nou, De Wereld, Alleen Maar Dansen Met Jou, Er Is Een Tijd Van Komen en Vakantievlam
  • Duet met Wesley Klein - Al Mijn Maten
  • Duet met Corry Konings - Voor Iedereen De Allermooiste Dagen

Boeken of een optie plaatsen voor Roy Donders - Stylist van het Zuiden?

Voor meer informatie over Roy Donders - Stylist van het Zuiden kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Roy Donders - Stylist van het Zuiden

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 71406 mensen

Specificaties van Roy Donders - Stylist van het Zuiden

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Roy Donders - Stylist van het Zuiden

Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hier naartoe. Gewapend met zijn krultang en talloze bussen haarlak tovert de stylist de haren van de dames om tot ingenieuze kapsels met harde krullen, wafeltjes of opgestoken kunstwerkjes. De ondernemende stylist kan zijn glitterimperium uitsluitend runnen door de onafgebroken steun van zijn familie. Werk en privé lopen dan ook naadloos in elkaar over. 
 
Roy heeft een mooi leven zo, maar toch gaat er het een en ander veranderen. Zo heeft hij zijn eigen huispakkenlijn opgezet. Natuurlijk met een Roy Donders-signatuur, dus: bling bling, steentjes en pailletjes. “Want ik ga echt niets maken zonder steentjes”, aldus Roy. 
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Roy Donders - Stylist van het Zuiden

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Roy Donders - Stylist van het Zuiden kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.