Accordeonist Hans

Accordeonist Hans boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Accordeonist Hans.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hans speelt voor kinderen en volwassenen, machinebankwerkers en raden van bestuur, mensen met een verstandelijke beperking en hoogbegaafden, en regelmatig zelfs voor heel gewone mensen. 

Accordeonist Hans heeft zeer uitgebreid repertoire

Hij kan putten uit een haast eindeloos repertoire. Afgaande op de sfeer van het moment, de wensen van de opdrachtgever en verzoekjes uit de zaal maakt hij daaruit een keuze. Geen twee optredens zijn daardoor hetzelfde. 

Boeken of een optie plaatsen voor Accordeonist Hans?

Voor meer informatie over Accordeonist Hans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Accordeonist Hans

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Draaiorgels en Accordeonisten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31900 mensen

Specificaties van Accordeonist Hans

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Accordeonist Hans

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,5.

NEMO Science Museum

  • Door: Robert Verdam
  • Locatie: Amsterdam
  • Datum:

Mooi repertoire, hij voelde dat de andere muzikante hem overstemde. We hebben hem daarom verplaatst naar de ontvangsthal. Met kleine tegenzin heeft hij de avond afgemaakt.

Waardering:

8,0

CateringMeesters

  • Door: Judith
  • Locatie: Den Haag
  • Datum:

Hans voelde heel goed aan waar en hoe hij zich kon bewegen tussen het gezelschap. De muziek was sfeervol en herkenbaar. Super handig met zijn draagbare speaker!

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Accordeonist Hans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Accordeonist Hans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.