Disgo - Mobiele Disco

Disgo - Mobiele Disco boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Disgo - Mobiele Disco.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Instant disco, mobiel, presentatie, zangset met mogelijkheden tot logo/merknaam, slogan, persoonlijke boodschap communicatie! Als sfeervolle muzikale ondersteuning of als gangmaker op uw evenement.

The Disgo is een praktische, complet, makkelijk te plaatsen en goed te betalen product. Met The Disgo is het zelfs mogelijk een feest of evenement te voorzien van een muzikale omlijsting wanneer er geen facilitaire voorzieningen zijn.

Disgo op de borrel, feestje, etentje, opening ...

The Disgo is 100% onafhankelijk van het lichtnet. The Disgo is voorzien van 2 krachtige gel-accu’s, goed voor een draaicapaciteit van ruim 10 uur. Met een krachtige 1100 Watt speaker is The Disgo breed inzetbaar. De led verlichting maakt dat uw merknaam of slogan goed zichtbaar is en trekt vanwegen verspringend of geleidelijk verkleuren alle aandacht.

Met de Numark Mixdeck kunnen USB, cd en IPod bestanden worden afgespeeld en met de draadloze microfoon kunt u The Disgo ideaal inzetten voor een presentatie. De klassieke microfoon op statief zorgt voor een mooi plaatje wanneer uw Het Vermaak artiest sfeervolle achtergrond, opzwepende of uitnodigende dans muziek ten gehoren brengt..

Huur Disgo voor bedrijfsborrels, openingen, feestjes

  • Duur: 1 – 10 uur
  • Geschikt voor binnen en buitenactiviteiten
  • Prijs op aanvraag

Boeken of een optie plaatsen voor Disgo - Mobiele Disco?

Voor meer informatie over Disgo - Mobiele Disco kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Disgo - Mobiele Disco

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32200 mensen

Specificaties van Disgo - Mobiele Disco

  • Tijdsduur: in overleg
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Disgo - Mobiele Disco

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Disgo - Mobiele Disco kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.