Disgo - Mobiele Disco

Disgo - Mobiele Disco boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Disgo - Mobiele Disco.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Instant disco, mobiel, presentatie, zangset met mogelijkheden tot logo/merknaam, slogan, persoonlijke boodschap communicatie! Als sfeervolle muzikale ondersteuning of als gangmaker op uw evenement.
 
The Disgo is het meest praktische, complete, makkelijk te plaatsen en goed te betalen product van Het Vermaak en misschien wel in heel de evenementenbranche. Met The Disgo is het zelfs mogelijk een feest of evenement te voorzien van een muzikale omlijsting wanneer er geen facilitaire voorzieningen zijn. 
 
Met zijn 2 krachtige gel accu’s heeft The Disgo een draaicapaciteit van ongeveer 8 uur. The Disgo is voorzien van, led verlichting, een 6 kanalen mengpaneel met effecten, draad microfoon, draadloze microfoon en een numark mixdeck met dubbele cd/usb spelers en een ipod kanaal. 
 

Boeken of een optie plaatsen voor Disgo - Mobiele Disco?

Voor meer informatie over Disgo - Mobiele Disco kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Disgo - Mobiele Disco

Deze act is bekeken door 14923 mensen

Specificaties van Disgo - Mobiele Disco

  • Tijdsduur: 5 uur aaneengesloten
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland