Jongleur Marco Bonisimo

Jongleur Marco Bonisimo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jongleur Marco Bonisimo.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Meervoudig Nederlands Kampioen Jongleren Marco Bonisimo verzorgt spectaculaire shows van 2 tot 50 minuten. Met charme en plezier weet hij met gemak het hart van uw publiek te stelen. Inzetbaar tijdens openingen, bedrijfsfeesten, (sport)gala's, straattheaterfestivals en workshops.

De verschillende mogelijkheden van jongleur Marco:

Voetbaljongleur

Hebben de meeste voetbalelftallen al moeite om 1 bal in het team te hoeden, Marco jongleert en manipuleert er schijnbaar zonder moeite 5. Met een show of een presentatie wordt uw publiek razendsnel meegenomen in een wereld van verbazing en plezier. Mogelijk in (uw) sporttenue, met een casual uitstraling of in pak.

Tennisrackets

Nadal en Federer slaan misschien een aardig balletje, maar Marco heeft zich de tenniskunst wel op een heel eigen manier meester gemaakt. Als jongleur met de nodige dosis humor een kijkje geven in de kunst van het missen van de bal? Achteloos een racket met de hak over het hoofd schoppen? Of gewoon jongleren met veel rackets! Het is allemaal wel eens gelukt in deze virtuoze act met een knipoog. Leuk voor sportgala's, maar ook een hit tijdens presentaties.

Sportjongleur 

Marco Bonisimo geeft als jongleur zijn visie op willekeurige sporten. Hockey, voetbal, wielrennen? Tennis, zwemmen of baseball? Omdat topsport en tobsport beiden af en toe wel wat nuance kunnen gebruiken. Uw publiek zal na de act vol verbazing en een lach achterblijven. Op aanvraag maakt Marco ook zich graag andere sporten eigen.

Schaatsjongleur

Winterse plaatjes krijgen een verrassende nieuwe lading. Holiday on ice voor uw eigen ogen. Charmant danst en springt de jongleur over het ijs. Als korte act, of doorlopend om mensen tijdens uw evenement uit te nodigen om het ijs op te komen. Eventueel ook aanpasbaar aan het thema van uw evenement. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schaatsende kerstboom?

*Bij extreme kou, regen en wind wordt de act aangepast of in overleg afgelast. 

Boeken of een optie plaatsen voor Jongleur Marco Bonisimo?

Voor meer informatie over Jongleur Marco Bonisimo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jongleur Marco Bonisimo

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24615 mensen

Specificaties van Jongleur Marco Bonisimo

  • Tijdsduur:
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Jongleur Marco Bonisimo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jongleur Marco Bonisimo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.